Channing Tatum joaca in remake-ul unui hit international de succes

Channing Tatum joaca in remake-ul unui hit international de succes

Fotografie realizata de Dimitrios Kambouris/Getty Images for The Met Museum/Vogue

Channing Tatum si-a gasit urmatorul proiect, iar acesta este un remake al unui succes international. in aceeasi zi in care MGM lanseaza cel mai recent film al sau, Dog, a fost anuntat ca Magic Mike este gata sa se reuneasca cu studioul pentru a conduce distributia si a produce o adaptare a filmului System Crasher, un film dramatic german aclamat si multipremiat, lansat in 2019.

Conform Deadline, Tatum a semnat pentru a juca in remake si va produce impreuna cu partenerii sai de creatie Reid Carolin si Peter Kiernan prin intermediul companiei sale de productie Free Association. Filmul va fi coprodus de The Picture Company, iar Alex Heineman si Andrew Rona vor fi, de asemenea, producatori. Desi regizoarea originala germana Nora Fingscheidt se afla la bord ca producator executiv, nu a fost gasit inca un regizor.

in mod ironic, Fingscheidt tocmai a regizat drama politista The Unforgiveable pentru Netflix, care a avut-o ca protagonista pe Sandra Bullock. Tatum si Bullock urmeaza sa apara unul vizavi de celalalt in comedia romantica de actiune si aventura The Lost City, care se lanseaza in cinematografe luna viitoare. Pentru moment, insa, Tatum poate fi vazut in Dog, care marcheaza, de asemenea, debutul sau regizoral, el fiind co-regizor al comediei alaturi de Carolin.

Detalii specifice despre remake nu au fost dezvaluite, dar, probabil, va avea o poveste similara cu cea a originalului. 2019’s System Crasher urmareste o tanara cu un trecut traumatizant, care a fost mutata constant de la un centru de asistenta sociala pentru copii la altul din cauza comportamentului sau agresiv, ceea ce a dus la etichetarea ei ca fiind o „violatoare a sistemului”. Lucrurile se schimba, insa, atunci cand este cuplata cu un antrenor de control al furiei, grijuliu, desi dur, cu care dezvolta o legatura improbabila, in timp ce acesta ii cultiva pasiunea pentru box. Este usor sa presupunem ca Tatum va juca rolul antrenorului de control al furiei.

Deadline noteaza ca refacerea din SUA va avea ca scop sa puna in lumina „traumele din copilarie si vindecarea”, asa ca se pare ca noul System Crasher va incerca sa recupereze profunzimea, emotia si, sa recunoastem, temele premiate ale filmului sau precedent. Prindeti-l pe Channing Tatum in Dog in cinematografe in acest weekend.

Similar Posts