Channing Tatum isi mareste miza pentru "Ultimul dans din Magic Mike

Channing Tatum isi mareste miza pentru „Ultimul dans din Magic Mike

Channing Tatum asteapta cu nerabdare sa Magic Mike’s Last Dance, iar el impartaseste bucati din povestea care suna diferit de ceea ce am vazut pana acum din serial.

Tatum aduce relatii mai serioase, dansuri mai viguroase si un sentiment de crestere pentru personajele si fanii serialului Magic Mike in capitolul de incheiere a trilogiei. Este mandru de munca sa, iar o parte din aceasta munca este un regim de dans intens. Actorul asteapta cu nerabdare sa exploreze in continuare lumea dansului in Ultimul dans al lui Magic Mike, numind filmul Super Bowl-ul striptease-ului intr-un interviu acordat publicatiei People.

„Vreau ca acesta sa fie Super Bowl-ul striptease-ului. Vreau sa dansez asa cum nu am putut face niciodata in celelalte doua filme, pentru ca a trebuit sa fim sinceri cu realitatea din acea lume, care nu este un dans grozav.”

Unii fani ai lui Tatum s-ar putea sa nu stie ca acesta a fost stripteuza inainte de a avea marea sa sansa in actorie, asa ca stie multe despre domeniul dansului. Pe Magic Mike reflecta, de fapt, o parte din ceea ce a trait ca stripper – dar el intentioneaza sa o imbunatateasca pentru public.

„Nu a existat niciodata ceva in lumea reala in care sa ma dezbrac care sa fie nici pe departe la fel de bun ca acel ultim dans. Deja incalcam regulile, realitatea acelei lumi. Vreau sa am dansatori profesionisti de peste tot, dansatori de balet rusi, vreau sa mergem mai departe si sa cream un gen complet nou al acestei forme.”

Tatum spune ca este o experienta care este cu siguranta epuizanta, dar care merita efortul. De asemenea, el a mentionat ca exista o situatie interesanta pe care fanii trebuie sa o astepte cu nerabdare.

„O sa plecam. Sunt atat de inflamat acum, pentru ca am fost in garajul lui Alison cu un Dexter-despre care veti afla cu totii in cele din urma, cand va fi lansat filmul. O sa stiti de ce a aratat ca Dexter in garajul ei.”

Trebuie sa spunem ca o Dexter-de tip Dexter Magic Mike ne va face, fara indoiala, sa asteptam cu nerabdare urmatorul film.

Similar Posts