Channing Tatum il vrea pe Brad Pitt in urmatorul film "Jump Street

Channing Tatum il vrea pe Brad Pitt in urmatorul film „Jump Street

The Jump Street franciza ramane deocamdata in staza, ceea ce este o rusine strigatoare la cer cand seria avea un potential aproape nelimitat de a continua sa ii arunce pe politistii sub acoperire ai lui Channing Tatum si Jonah Hill in situatii ridicole.

Sigur, nu cu mult timp in urma s-a dezvaluit ca spinoff-ul de sex feminin Acum pentru placerea ei avanseaza in spatele scenei, dar proiectul a fost in lucru inca de la sfarsitul anului 2016 si nici macar nu a fost aproape de a ajunge in fata camerelor de filmat.

De asemenea, au trecut opt ani de cand 22 Jump Street a fost lansat, asa ca sansele unei alte intrari in saga principala devin din ce in ce mai mici. Tatum a recunoscut recent ca nu si-a pierdut complet speranta de a vedea Men in Black crossover MiB23 sa devina realitate, dar i-ar placea si ca unul dintre cei mai recenti co-staruri ai sai sa se implice in cazul in care se va realiza un alt film.

Sandra Bullock a facut o aparitie in filmul lui Brad Pitt Bullet Train in schimbul faptului ca A-listerul ii va intoarce favoarea in viitoarea comedie romantica de actiune The Lost City, unde este clar ca s-a inteles bine cu Tatum. Vorbind pentru VMAN, a declarat Magic Mike a dezvaluit ca i-ar placea ca Pitt sa participe la Jump Street actiune.

„Brad in acest film este hilar. Daca vom face vreodata Jump Street 3trebuie sa o facem – va spun, este un comic de aur daca il pui cu personajul potrivit.”

Talentele comice ale lui Pitt sunt unul dintre cele mai subestimate aspecte ale arsenalului sau de pe ecran, iar cu Johnny Depp, Seth Rogen, Bill Hader, Anna Faris si altii care au facut cameo-uri in primele doua Jump Street exista deja un precedent pentru nume mari care apar pe neasteptate, trebuie doar ca totul sa se realizeze.

Similar Posts