Channing Tatum a aruncat un scaun prin camera cand "Gambit" s-a prabusit

Channing Tatum a aruncat un scaun prin camera cand „Gambit” s-a prabusit

(Foto: Theo Wargo/Getty Images)

Channing Tatum nu a fost niciodata foarte interesat de a fi capul de afis al unor superproductii de actiune cu buget mare, iar experienta sa in domeniul genurilor bazate pe efecte s-a dovedit a fi la fel de inconsistenta ca si entuziasmul sau de a juca in ele.

Actorul a fost foarte vocal in a-si tranti perioada in care a facut parte din G.I. Joe in timp ce filmul lui Roland Emmerich White House Down a bombardat la box-office, inainte de a castiga aprecieri puternice pentru un rol secundar in filmul lui Matthew Vaughn Kingsman: The Golden Circlesi pentru un cameo prelungit in filmul de vara trecuta Free Guy.

X-Men din X-Men Gambit este o cu totul alta poveste, Tatum punandu-si sufletul si inima in dezvoltarea proiectului, doar pentru a-l vedea prabusindu-se in mod constant atunci cand parea ca piesele se asezasera in sfarsit la locul lor. Preluarea Fox de catre Disney a fost picatura care a umplut paharul, iar Tatum a recunoscut intr-un interviu acordat Associated Press ca nu a primit prea bine vestea.

Dupa ce partenerul sau de creatie Reid Carolin a dezvaluit ca „atunci cand Gambit se destrama, Chan a aruncat un scaun prin camera”, cohorta sa a raspuns exprimandu-si din nou frustrarile.

„Tu ai pus doi ani, iar eu pusesem patru ani si jumatate. il dezvoltasem si il produceam cu o multitudine de alti regizori din diverse motive, unele din partea studioului, altele din partea mea, si pur si simplu nu au fost finalizate niciodata.”

Fanii au facut o campanie pentru a se Gambit ca parte a Universului Cinematografic Marvel, iar Tatum a recunoscut deja ca s-ar intoarce si ar da o auditie pentru Kevin Feige daca ar fi nevoit sa o faca. Mutantii se afla in plin proces de reboot, asa ca nu poate fi exclusa nici pe departe posibilitatea de a i se indeplini dorinta in cele din urma.

Similar Posts