Celebrul avocat de la Making A Murderer tocmai a intrat in lupta in procesul lui Johnny Depp si Amber Heards

Celebrul avocat de la Making A Murderer tocmai a intrat in lupta in procesul lui Johnny Depp si Amber Heards

Batalia juridica dintre Johnny Depp si Amber Heard continua inainte, iar acum un nou jucator a intrat in arena. Johnny Depp a inrolat un nou avocat. Kathleen Zellner, cunoscuta din serialul Netflix Making a Murderer de la Netflix documentarul Netflix, lucreaza acum pentru Depp cam din acelasi motiv pentru care a facut parte din serialul respectiv, pentru ca ea crede ca apara pe cineva care a fost acuzat pe nedrept.

Johnny Depp a fost implicat in ultimii ani in mai multe probleme juridice impotriva fostei sale sotii Amber Heard, iar unele dintre acestea sunt inca in curs de solutionare. in noiembrie 2020, Depp a pierdut un proces de calomnie impotriva unui ziar din Marea Britanie care il numea „bataus de sotii”. Marturia lui Amber Heard a fost esentiala pentru acest verdict. Un proces de defaimare impotriva Heard insasi este in prezent in curs de judecata in Virginia si se asteapta sa se judece in cursul acestui an.

Cei mai multi o vor cunoaste pe Kathleen Zellner din cel de-al doilea sezon al serialului documentar Netflix Making a Murderer. Ea s-a alaturat luptei juridice a lui Steven Avery, care a fost condamnat pentru agresiune sexuala in 1985. El a stat 18 ani in inchisoare inainte de a fi eliberat dupa ce condamnarea sa a fost anulata.

intr-o declaratie pentru PageSix, Kathleen Zellner spune ca este fericita sa se alature „echipei de vis” de avocati a lui Johnny Depp si face referire la istoricul sau de aparare a celor care au fost acuzati pe nedrept, echivaland in mod clar acuzatiile de abuz impotriva lui Johnny Depp cu alte cazuri ale sale.

Johnny Depp a pierdut apelul in cazul din Marea Britanie in luna martie a anului trecut, asa ca se pare ca noul avocat al lui Depp nu se va concentra pe acest verdict, ci mai degraba pe cazul care va urma. in 2019, Amber Heard a scris un articol de opinie in Washington Post in care a vorbit despre faptul ca este o supravietuitoare a abuzurilor. Desi nu a mentionat niciun nume in articol, s-a crezut pe scara larga ca Heard vorbea despre casatoria ei cu Johnny Depp. Acesta l-a dat acum in judecata pentru defaimare, sustinand ca articolul de opinie al lui Heard a dus direct la decizia Disney de a merge mai departe cu filmul Piratii din Caraibe fara el.

Cazul a fost amanat de mai multe ori, deoarece instantele continua sa se ocupe de restrictiile privind covidenta, dar un tribunal din Virginia a stabilit acum ca acest caz sa fie audiat in luna mai. Amber Heard a depus, de asemenea, un contraproces pentru defaimare impotriva lui Depp. Ea sustine ca a fost victima unei campanii de defaimare care a incercat sa ii afecteze cariera, inclusiv sa o scoata din distributia serialului Aquaman din franciza Aquaman. De asemenea, partea ei a incercat de mai multe ori sa obtina respingerea procesului intentat de Depp, dar instanta a decis de fiecare data impotriva echipei sale.

La sfarsitul anului trecut, partea lui Johnny Depp a obtinut acces la telefonul lui Amber Heard. Echipa sa sustine ca fotografiile in care Heard prezinta vanatai pe care le-ar fi primit de la Depp au fost trucate.

Similar Posts