Ce se intampla cu Nobody 2 al lui Bob Odenkirk? Iata ce spune actorul

Ce se intampla cu Nobody 2 al lui Bob Odenkirk? Iata ce spune actorul

Bob Odenkirk lucreaza in comedie de zeci de ani, iar interpretarea sa ca Saul Goodman in Breaking Bad si Better Call Saul a atras aplauze pe frontul dramatic. Pe langa toate acestea, el a devenit anul trecut un star de actiune veritabil prin intermediul Nobody, in care a jucat rolul unui asasin pensionat care este atras inapoi in fosta sa viata periculoasa. La scurt timp dupa lansarea filmului, s-a vorbit despre realizarea unei continuari, iar acum Odenkirk a oferit o actualizare a ceea ce se intampla cu Nobody 2.

Desi Nobody scenaristul Derek Kolstad a declarat in iunie 2021 ca a scris un sequel, Universal Pictures inca nu a dat unda verde proiectului. Acestea fiind spuse, Bob Odenkirk a informat Empire ca Nimeni 2 face progrese constante cu aceste cuvinte:

Lucram pentru a face acest lucru sa se intample. Universal a fost foarte optimist si primitor. Derek [Kolstad, scenarist] si cu mine am vorbit despre poveste. inca nu este un lucru sigur, dar lucram la el. Cred ca semnele arata ca da.

Asadar, in timp ce Universal nu este dispus sa se angajeze la Nobody 2 deocamdata, studioul este suficient de receptiv la o continuare, incat Bob Odenkirk si Derek Kolstad au primit timp pentru a pune la punct o poveste. Potrivit lui Odenkirk, sansele ca acest lucru sa se intample sunt mai degraba probabile decat nu. Desi actorul a suferit un atac de cord pe platoul de filmare al filmului Better Call Saul anul trecut, el si-a revenit de atunci, atat de mult incat abia asteapta o noua runda de actiune in rolul lui Hutch Parker, spunand:

Hai sa facem Nobody 2, si o sa dau mai multe lovituri decat am facut-o vreodata.

Acum ca Better Call Saul a terminat de filmat ultimul sezon, in mod ideal, programul lui Bob Odenkirk ar trebui sa se elibereze suficient pentru ca Universal sa apese pe tragaci pentru Nobody 2. Ramane de vazut daca acest lucru se va intampla sau nu, dar avand in vedere cate recenzii pozitive a primit primul film, pe langa faptul ca a facut peste 56 de milioane de dolari in intreaga lume, cu un buget de 16 milioane de dolari, in combinatie cu entuziasmul lui Odenkirk, a merge mai departe cu o continuare pare a fi o chestie de la sine inteleasa.

Lui Bob Odenkirk i s-a alaturat in Nimeni de Connie Nielsen, RZA, Christopher Lloyd, Colin Salmon, Aleksei Serebryakov si Michael Ironside, printre altii. Hardcore Henry este Ilya Naishuller, iar acesta se numara printre numeroasele credite legate de actiune ale lui Derek Kolstad, care a semnat si primele trei John Wick si doua episoade din soimul si soldatul de iarna (The Falcon and the Winter Soldier). Naishuller si-a exprimat interesul pentru ideea de a Nobody si John Wick existand in acelasi univers, dar avand in vedere ca aceste proprietati sunt detinute de doua studiouri diferite, sansele ca un crossover real sa aiba loc sunt mici.

in timp ce asteptam vesti despre Nobody 2‘s fate, exista o multime de filme viitoare care sa ii tina pe oameni distrati in 2022. Cei care au citit pana aici si nu au vazut Nobody pot remedia aceasta situatie prin streaming cu un abonament HBO Max.

Similar Posts