Ce se intampla cu Kill Bill Vol 3.? Iata ce spune Uma Thurman

Ce se intampla cu Kill Bill Vol 3.? Iata ce spune Uma Thurman

Pentru ca regizorul Quentin Tarantino s-a angajat sa mai faca doar un singur film, ceea ce aduce filmografia sa completa la un frumos numar rotund de 10, fanii sunt cu nerabdare atenti la orice noua farama de stiri cu privire la ceea ce ar putea fi acel film final. S-a vorbit despre faptul ca ar urma sa fie un film Star Trek, chiar daca Quentin a recunoscut ulterior ca, chiar daca ar face un film Star Trek, ar spune ca acesta nu conteaza in totalul de zece. Iar unii vor ca ultimul film sa fie mult discutatul Kill Bill Vol. 3, sau o prelungire a povestii din The Bride. Numai ca ultimele comentarii ale lui Uma Thurman lasa sa se inteleaga ca nu se asteapta sa primeasca acel telefon.

Uma Thurman a jucat rolul Miresei, sau Beatrix Kiddo, in saga de razbunare in doua parti a lui Quentin Tarantino Kill BIll. S-a vorbit despre o a treia parte a povestii, care s-ar putea sa se concentreze pe fiica cea mica a personajului lui Vivica A. Fox, Vernita Green. Dar, in timpul unei conversatii recente cu Thurman, in cadrul emisiunii The Jess Cagle Show de la SiriusXM, a intrebat-o despre o a treia Kill Bill, iar actrita a raspuns:

Nu prea pot sa va spun nimic despre asta. Vreau sa spun ca s-a discutat despre asta de-a lungul anilor. S-a gandit cu adevarat ca se va intampla, dar cu foarte mult timp in urma. Nu il vad ca fiind imediat la orizont. Nu-mi place sa dezamagesc oamenii. Toata lumea isi doreste sa fie asa, dar cred ca nu este imediat la orizont.

Mai ales ca Quentin Tarantino intentioneaza sa se retraga din cinematografie dupa urmatorul si ultimul sau film. El a vorbit despre faptul ca ultimul sau film va fi ceva mai discret. Un fel de epilog al unei carti lungi, mai ales ca a urmat epicul operei sale magna, A fost odata ca niciodata la Hollywood. Cand Tarantino a fost invitat la podcastul ReelBlend de la CinemaBlend, a impartasit cateva detalii despre gandurile sale cu privire la ultimul sau film si a vorbit despre Kill Bill 3, si despre sperantele sale pentru acesta. Ascultati interviul complet aici.

S-ar putea sa va intrebati cum ar putea continua povestea Kill Bill, avand in vedere faptul ca The Bride a eliminat toate personajele din universul sau. Doar ca Tarantino si-a lasat o portita de scapare. in Kill Bill Vol. 1, copilul Vernitei Green, Nikki, este martor la uciderea mamei sale de catre The Bride. inainte de a pleca, Mireasa ii da lui Nikki permisiunea de a se razbuna cand va creste, iar unii au speculat ca Nikki vs. The Bride ar putea fi complotul. Ucideti-o pe Beatrix? La un moment dat, Zendaya chiar si-a exprimat interesul de a juca o Nikki adulta, ceea ce Vivica A. Fox a aprobat a trebuit probabil sa faca apel la Tarantino, chiar si putin.

Dar comentariile lui Uma Thurman par sa tranteasca sicriul in fata lui Kill Bill 3, mai ales ca ea a avut cateva probleme in timpul filmarilor. Asadar, trebuie sa asteptam sa vedem ce abordeaza Quentin Tarantino in cele din urma pentru cel de-al zecelea sau film. in timp ce asteptati, navigati in calendarul nostru 2022 Filme viitoare pentru a vedea ce alte filme puteti vedea in cinematografe care nu se numesc Kill Bill 3.

Similar Posts