seful Sony face apel la "contestatari" in timp ce Uncharted al lui Tom Holland are un weekend de deschidere monstruos la box office

Cat a castigat Uncharted al lui Tom Holland in seara premierei?

Tom Holland’s Spider-Man: No Way Home tocmai a devenit unul dintre cele mai de succes filme din punct de vedere comercial din toate timpurile, intrucat a trecut de Avatar in clasamentele interne. in timp ce filmul Marvel continua sa adune toti banii, actorul in varsta de 25 de ani este in fruntea unui alt film important in acest weekend, Uncharted. in timp ce adaptarea jocului video se indreapta spre weekendul de debut, sa vedem cum s-a descurcat in seara de deschidere.

Uncharted a avut o prima seara solida in cinematografe, obtinand 3,7 milioane de dolari din avanpremierele de joi seara, care au inceput inca de la ora 16:00. Filmul va depasi cu usurinta weekendul de patru zile de Ziua Presedintelui, deoarece se estimeaza ca va obtine undeva in jur de 35 de milioane de dolari in weekendul de deschidere pe piata interna, cu Channing Tatum Dog de asemenea, a iesit acum.

Dupa cum relateaza Deadline, Uncharted depaseste succesul de premiera al unei alte adaptari populare de jocuri video, Sonic the Hedgehog. Filmul din 2020, care a debutat si el in februarie, chiar inainte ca pandemia COVID-19 sa schimbe mersul la cinema asa cum il stiam, a obtinut 3 milioane de dolari in seara de deschidere. Sonic the Hedgehog a continuat sa devina unul dintre putinele succese comerciale ale anului defunct, obtinand 58 de milioane de dolari in weekendul de deschidere si 319 milioane de dolari la nivel mondial.

Uncharted se bazeaza pe o franciza de jocuri video indragita, care este in plina desfasurare din 2007. Filmul este in lucru de mai bine de un deceniu, Mark Wahlberg fiind atasat de atat de mult timp, incat la un moment dat urma sa joace rolul lui Nathan Drake, iar de atunci a trecut la rolul lui Sully, mentorul personajului principal. De asemenea, lansarea filmului a fost amanata de mai multe ori din cauza pandemiei COVID-19.

Criticii nu au fost prea incantati de Uncharted in general, dar Sean O’Connell, de la CinemaBlend, a fost in afara grupului de critici care i-au dat un „thumbs up” cu o nota de 3,5 din 5. O’Connell a considerat ca Uncharted ofera „promisiunea unei noi francize de succes pentru Holland si Wahlberg”. Dupa cum stim, cifrele din box office ar putea fi un indicator important pentru a afla daca actorul Spider-Man are in vedere o alta serie continua pe marele ecran.

Uncharted serveste ca un prequel pentru Nathan Drake, avand in vedere ca starul sau nu este la fel de scorojit ca personajul din jocurile video pe care multi il cunosc si il iubesc. Daca Uncharted obtine peste 30 de milioane de dolari in primul weekend, ceea ce pare probabil, va depasi Scream pentru cea mai buna deschidere a anului 2022 de pana acum. Lansarea plina de actiune vine dupa un weekend destul de neimpresionant de Valentine’s Day, in care Moarte pe Nil a ajuns in fruntea clasamentelor cu 12,8 milioane de dolari.

in spatele Uncharted in acest weekend va fi filmul lui Channing Tatum Dog, pe care actorul l-a si co-regizat. Dog a fost intampinat cu mai multe recenzii pozitive din partea criticilor, dar, bineinteles, familiaritatea cu brandul de Uncharted ii confera un avantaj. ii puteti vedea pe Tom Holland, Mark Wahlberg si Antonio Banderas in Uncharted in cinematografe acum. si vezi ce alte 2022 filme viitoare se indreapta spre noi pentru urmatoarea ta vizita la cinema.

Similar Posts