Cascadoria cu taurul din Jackass Forever l-a lasat pe Johnny Knoxville cu leziuni cerebrale

Cascadoria cu taurul din Jackass Forever l-a lasat pe Johnny Knoxville cu leziuni cerebrale, dar oare regreta?

S-ar putea crede ca Jackass sau cel putin corpurile lor, ar fi ajuns la limita cascadoriilor periculoase chiar inainte de Jackass Forever, deoarece au adunat de-a lungul anilor o buna parte din ranile lor ciudate. La mai bine de 10 ani de la ultimul episod al seriei Jackass franciza Jackass, Jackass Forever este una dintre cele mai recente lansari ale filmului 2022 care a ajuns in cinematografe. Acum, liderul echipei, Johnny Knoxville, a abordat acea cascadorie cu taurul mare care l-a lasat cu leziuni cerebrale si a deschis daca regreta sau nu ca a luat parte la aceasta cascadorie nesabuita.

Jackass Forever a facut ceva pagube barbatilor din franciza, iar filmarile au fost intrerupte de multiple vizite la spital ca urmare a unor cascadorii salbatice si periculoase, inclusiv una pentru o ruptura de testicul. Ouch! intr-o cascadorie in care a fost implicat un taur pentru cel mai nou Jackass film, Johnny Knoxville a suferit o rana destul de importanta la cap. El a suferit o comotie cerebrala, precum si o incheietura rupta si cateva coaste rupte, ceea ce a dus la leziuni cerebrale, luni de recuperare si la administrarea de antidepresive.

Dupa ce a fost intrebat despre eventuale regrete in ceea ce priveste cascadoria si implicarea in Jackass Forever in cadrul unui interviu acordat publicatiei The Guardian, Johnny Knoxville a avut cuvinte destul de ferme. Practic, a stiut exact in ce se baga si nu simte ca are loc de plangeri. De fapt, Knoxville si-a exprimat recunostinta, spunand:

Nu. Am stiut ca inainte de a intra in acest film ca va fi ultima data cand voi face cascadorii mari. Nu am stiut ca ma voi accidenta atat de mult, dar mi-am provocat-o singur. Nu am de ce sa ma plang, ci doar lucruri pentru care sa fiu recunoscator.

in timp ce Johnny Knoxville poate ca nu a stiut ca va fi accidentat atat de grav, cel Jackass franciza Jackass a cunoscut numeroase accidentari grave. De la Steve-O, care a suferit arsuri urate si dureroase, pana la Knoxville insusi, care si-a smuls la propriu penisul, baietii au incasat cateva lovituri grele si de durata in corpurile lor.

Adaugati faptul ca OG Jackass care a luat parte la Jackass Forever se apropie de varsta mijlocie, la brutalitatea pura care vine cu Jackass este uimitor ca filmul a fost realizat. De fapt, Johnny Knoxville a spus clar ca Jackass Forever ar fi ultima sa incercare de a se ocupa de cascadorii mari. Sincer, probabil ca este cel mai bine asa, deoarece o alta comotie l-ar putea scoate definitiv din joc pe Knoxville.

Jackass Forever‘s big bull stunt a dus la cea de-a 16-a comotie cerebrala din viata lui Johnny Knoxville, ceea ce este o nebunie. Desi poate ca nu regreta ca a luat parte la toate cascadoriile cu risc de ranire de-a lungul anilor, este de mirare cum de mai este in picioare, umbland si facand propozitii coerente.

Daca nu ati vazut ultima intalnire a lui Johnny Knoxville cu un taur, puteti urmari Jackass Forever in cinematografe acum. Totusi, s-ar putea sa doriti sa vedeti mai intai celelalte episoade ale francizei incarcate de rani, care sunt toate disponibile pentru a fi difuzate acasa pe Paramount +. Distractie placuta si nu uitati: nu incercati asta acasa.

Similar Posts