Carl Weathers se intoarce la regie

Carl Weathers se intoarce la regie

Carl Weathers a confirmat ca va regiza mai multe episoade din serialul The Mandalorian atunci cand va fi lansat Star Wars se intoarce pentru sezonul trei. Dupa ce a regizat episodul preferat de fani „The Siege” din sezonul doi, actorul – care joaca in serial si rolul lui Greef Karga – a confirmat pe Twitter ca se va intoarce in scaunul de regizor pentru cel putin un episod din noul sezon, citand celebrul motto al Mandalorianilor: „aceasta este calea”.

The Mandalorian urmareste aventurile lui Din Djarin (Pedro Pascal), un vanator de recompense care primeste un contract de la Greef Karga care se incheie cu adoptarea mult iubitului Grogu. Asadar, desi Karga este doar un personaj secundar in serial, el este cel care a pus in scena primele doua sezoane ale serialului. The Mandalorian in miscare. Contractul de recompensa al lui Karga este cel care il determina pe Din sa il adopte pe Grogu ca pe un copil gasit si sa calatoreasca pentru a-l preda pe copil inapoi la Jedi. si avand in vedere ca „Asediul” a avut loc pe Nevarro, planeta de pe care Karga controleaza breasla vanatorilor de recompense, nu ar fi surprinzator daca sezonul trei din The Mandalorian ne duce inapoi acolo unde a inceput calatoria lui Din. Avand in vedere succesul lui Weathers in gestionarea unui intreg episod desfasurat pe planeta, el ar fi alegerea perfecta pentru a regiza un alt episod bazat pe Nevarro.

in urma succesului inregistrat de The Mandalorian, Disney a decis sa-si extinda agresiv portofoliul de Star Wars pe platforma de streaming. Primul dintre aceste noi seriale, The Book of Boba Fett, s-a axat pe Boba Fett al lui Temuera Morrison si pe asasinul mortal Fennec Shand al lui Ming-Na Wen, in timp ce acestia incercau sa controleze lumea interlopa criminala de pe planeta desertica Tatooine. Chiar daca spinoff-ul era axat pe imperiul criminal al lui Boba Fett, serialul i-a readus si pe Din si Grogu, reunind duo-ul dupa ce au fost despartiti in The Mandalorianin finalul sezonului 2 al serialului.

Urmatorul Star Wars care va ajunge pe Disney+ este Obi-Wan Kenobi, un alt serial limitat care se petrece cel putin partial pe Tatooine. Obi-Wan Kenobi il va readuce pe Ewan McGregor in rolul maestrului Jedi titular, aratand ce s-a intamplat intre trilogia de filme prequel si cea originala. De asemenea, serialul il va prezenta pe Hayden Christensen in rolul lui Anakin Skywalker, promitand sa reuneasca ambele personaje pentru prima data in canon de la duelul fatidic care l-a determinat pe Anakin sa poarte armura lui Darth Vader.

inca nu exista o data de lansare pentru sezonul 3 din The Mandalorian. Consultati tweet-ul lui Weathers mai jos:

incep sa urasc nisipul: De ce „Star Wars” ar trebui sa exploreze universul sau extins

„Nu-mi place nisipul.” si mie, Anakin. si mie.

Similar Posts