Care dintre ei este Chip si care este Dale?

Care dintre ei este Chip si care este Dale?

Trailerul pentru Chip ‘n Dale: Rescue Rangers a aterizat la inceputul acestei saptamani, promitand o comedie foarte meta despre ce s-a intamplat cu simpaticele veverite Chip si Dale la 30 de ani de la desenul lor animat din anii ’90. Rescue Rangers a fost anulat. John Mulaney si Andy Samberg joaca rolul celor doi protagonisti din noul film si sunt sustinuti de o distributie plina de vedete, printre care Seth Rogen, Eric Bana, J.K. Simmons si Will Arnett.

Rescue Rangers are in continuare o baza de fani devotati (dintre care multi membri nu sunt multumiti de distributia lui Mulaney si Samberg), desi, dupa o absenta indelungata a serialului, multi ii vor descoperi pe Chip si Dale pentru prima data. O intrebare evidenta la care se gandesc noii fani este care veverita este Chip si care este Dale. Personajele sunt aproape intotdeauna un duo pe ecran si, daca nu stii deja raspunsul, cine este cine nu este imediat evident.

Haideti sa o descifram.

Acesta este Chip:

Chip

Chip este liderul Rescue Rangers si poate fi recunoscut dupa costumul sau asemanator cu cel al lui Indiana Jones (un fapt la care se face referire in trailer). Este curajos, optimist si responsabil pana la punctul in care pare a fi un neastamparat. in ciuda acestui fapt, el tinde sa provoace neplaceri si, uneori, merge impreuna cu planurile fratelui sau. in noul film, el pare sa nu se fi schimbat prea mult, desi este putin dispretuitor fata de schimbarea la moda a fratelui sau in CGI.

Acesta este Dale:

Dale

Dale a cofondat Rescue Rangers si poarta o camasa hawaiana, intr-o aluzie la imaginea lui Tom Selleck in rolul lui Magnum, P.I. (iata o referinta care va trece pe deasupra capetelor copiilor). Dale este mult mai relaxat decat fratele sau, petrecandu-si timpul liber satisfacandu-si viciul de ciocolata si jucand jocuri video. Desi in general este foarte relaxat, se poate conta pe Dale atunci cand lucrurile sunt dificile, chiar daca tendinta sa naturala este de a face prostii.

Daca vreti sa nu va pierdeti din minte, iata o rima la indemana pe care am pregatit-o:

Daca vezi o palarie, atunci Chip sa fie /
Daca camasa e detaliata, il ai pe Dale.

De asemenea, puteti observa ca Chip are un nas negru in forma generala a unui ciocolata. Dale, pe de alta parte, are un nas rosu si rotund, ca Rudolph.

Acum ca stii care este care, nu trebuie sa te mai ingrijorezi niciodata ca te vei face de ras atunci cand discuti despre Rescue Rangers. Ramane de vazut daca filmul se va dovedi a fi bun sau nu, dar cel putin se pare ca va fi plin de oua de Paste pentru fanii animatiei.

Chip ‘n Dale: Rescue Rangers aterizeaza pe Disney Plus pe 20 mai. Daca doriti sa va puneti la curent cu serialul original cu acelasi nume, acesta este disponibil pentru a fi difuzat in intregime pe Disney Plus.

Similar Posts