Capitanul Marvel 2 Brie Larson impartaseste o imagine de pe platoul de filmare al Minunilor

Capitanul Marvel 2 Brie Larson impartaseste o imagine de pe platoul de filmare al Minunilor

MCU este pe cale sa isi continue planurile pentru Faza Patru cu serialul Disney+. Moon Knight si Doctor Strange in Multiversul nebuniei, dar unul dintre filmele viitoare pe care fanii Marvel il asteapta cu nerabdare este Captain Marvel continuarea filmului The Marvels programata sa ajunga in cinematografe in februarie anul viitor. Pentru a sarbatori exact un an pana la lansarea filmului, Captain Marvel insasi Brie Larson a impartasit o noua fotografie de pe platou pe Twitter-ul ei.

Imaginea reprezinta scaunul de platou al lui Larson pe care este scris numele personajului ei, Carol Danvers, in partea de sus a acestuia, in galben, cu mentiunea „Ne vedem peste un an, Carol”. Desi nu dezvaluie nimic nou despre complot, aceasta serveste drept o amintire placuta a faptului ca filmul este pe drum si este in grafic pentru lansarea din 2023. Avand in vedere ca mai avem inca un an pana la lansarea sequel-ului si ca filmul in sine este inca in productie, nu se cunosc inca prea multe despre complot in acest moment.

Ceea ce stim este ca va continua aventurile Capitanului Marvel, a carui ultima aparitie completa in live-action a fost in Avengers: Endgame, in timp ce va face echipa atat cu Kamala Khan/Ms. Marvel a lui Iman Vellani, cat si cu Monica Rambeau a lui Teyonah Parris. Parris si-a facut debutul in MCU in serialul Disney+ de anul trecut WandaVision iar Vellani urmeaza sa debuteze in MCU in rolul lui Ms. Marvel in propriul serial Disney+ autointitulat, la sfarsitul acestui an. De asemenea, Zawe Ashton, care este cunoscuta pentru rolurile sale din Velvet Buzzsaw si Dream of a Life, va interpreta un personaj negativ necunoscut, iar Samuel L. Jackson va reveni in rolul agentului Nick Fury in viitoarea continuare.

„Este interesant si este ceva la care ne-am gandit si la care am lucrat mult, si anume cum sa facem ca fiecare dintre acesti eroi cu adevarat mari si captivanti sa aiba spatiu intr-un film de doua ore? O mare parte din ceea ce ne-am gandit este ce parte a calatoriei trebuie sa vedem pentru fiecare dintre ei? Cum onoram partea din poveste in care se afla din punct de vedere al canonului, dar in acelasi timp, in cadrul povestii noastre, ii facem egali?”.

DaCosta s-a gandit in mod evident la cum sa lucreze toate aceste personaje mai mari decat viata in constrangerile de timp ale unui lungmetraj si va fi foarte distractiv sa vedem ce va aduce din punct de vedere vizual, avand in vedere ca regia ei orientata spre detalii din Candyman a fost, fara indoiala, cel mai puternic element al acestui sequel.

Minunile se filmeaza de la inceputul lunii august a anului trecut, iar de atunci am primit diverse teasing-uri amuzante, cum ar fi o privire la logo, iar aceasta noua fotografie de platou, desi foarte blanda, face ca asteptarea acestei continuari cosmice sa fie si mai grea. The Marvels va fi lansat in cinematografe pe 17 februarie 2023, iar pentru toate noutatile despre film, ramaneti cu Collider. intre timp, vedeti mai jos tweet-ul lui Brie Larson:

De la „Hawkeye” la „Loki”: Spectacolele Disney+ trebuie sa inceteze sa mai introduca mari raufacatori in ultimul moment

De ce aceste emisiuni tin raufacatorii interesanti pe margine pana in ultimul minut?

Similar Posts