Cadoul amuzant pe care Ryan Reynolds i l-a facut lui Hugh Jackman pentru premiera The Music Mans pe Broadway

Cadoul amuzant pe care Ryan Reynolds i l-a facut lui Hugh Jackman pentru premiera The Music Mans pe Broadway

in timp ce in ultimii ani Hugh Jackman a jucat in filme precum Bad Education si Reminiscenta, in prezent, actorul se concentreaza pe munca de scena. Cel care l-a interpretat pe Wolverine timp de aproape doua decenii in X-Men joaca in rolul lui Harold Hill in reluarea de pe Broadway a spectacolului The Music Man. Dupa o serie de reprezentatii in avanpremiera, piesa a fost deschisa oficial, iar cel mai bun dusman al lui Jackman, Ryan Reynolds, i-a oferit un cadou amuzant pentru a comemora seara de deschidere.

Hugh Jackman a fost nevoit sa lipseasca de la cateva dintre The Music Mana avut loc la sfarsitul lunii decembrie si inceputul lunii ianuarie din cauza contractiei COVID-19, dar s-a vindecat complet si a fost pregatit sa joace in prima seara oficiala a productiei de la Winter Garden Theatre, joi. Avand in vedere tipul de dinamica pe care Jackman o impartaseste cu Ryan Reynolds, este foarte potrivit ca X-Men Origins: Wolverine i-a lasat mostenire cadoul de mai jos:

Da, cam asa este. Ryan Reynolds si Hugh Jackman se trolleaza reciproc de ani de zile, asa ca este complet logic ca, intr-o seara importanta pentru cel din urma, primul sa-i ofere portrete ale sale. in primul rand, avem capul lui Reynolds photoshopat pe un corp de dansator, iar asta, impreuna cu biletul autocolant care il insoteste, ar fi fost de ajuns. Dar il aplaud pe Reynolds pentru ca a mers mai departe si a comandat si un portret-robot al sau… presupunand ca nu il avea deja prin preajma.

Daca urmariti videoclipul de la finalul postarii lui Hugh Jackman pe Instagram, il veti vedea pe actor cum crapa de ras vazand pentru prima data portretul robot al lui Ryan Reynolds. Reynolds a scris, de asemenea, un simplu „Haunting” in sectiunea de comentarii a postarii. Flori superbe, sampanie si urari de bine din inima sunt numeroase atunci cand se sarbatoreste deschiderea unei productii de pe Broadway, dar Jackman chiar a primit ceva special aici de la Reynolds… mai ales ca este obligat sa atarne acele portrete undeva frumos in casa lui, nu-i asa? Sau poate ca sunt doar condamnate sa adune praful in subsolul sau.

in orice caz, Hugh Jackman se va tine ocupat in viitorul apropiat cu The Music Man, in care joaca si YoungerSutton Foster din Younger, in rolul lui Marian Paroo. Acestea fiind spuse, cei care se bucura sa-l vada pe Jackman intr-un cadru cinematografic nu trebuie sa se ingrijoreze ca acesta isi ia o pauza prelungita de la astfel de eforturi creative. Sigur, a trebuit sa iasa din Ferrari biografic, dar el are deja The Son care il vede jucand alaturi de Laura Dern, Vanessa Kirby si Anthony Hopkins. Va vom anunta daca se va anunta ca Jackman va juca in alt film, in cadrul reportajului nostru despre filmele viitoare.

in ceea ce-l priveste pe Ryan Reynolds, urmatorul sau film programat este The Adam Project, care a avut premiera primului trailer la inceputul acestei saptamani si care va fi lansat pe Netflix in martie. Reynolds joaca, de asemenea, alaturi de Will Ferrell in Apple TV+’s Spirited si va face echipa cu The Office John Krasinski si Steve Carrell in IF, dar, din moment ce a vorbit si despre o pauza in actorie, asta ar putea insemna ca vom astepta si mai mult pana la revenirea sa in rolul lui Wade Wilson din Deadpool 3.В 

Similar Posts