Bryce Dallas Howard dezvaluie lucrul ei preferat despre rolul din Jurassic World (si este unul pe care fiecare actor ar trebui sa il poata impartasi)

Bryce Dallas Howard dezvaluie lucrul ei preferat despre rolul din Jurassic World (si este unul pe care fiecare actor ar trebui sa il poata impartasi)

Sfarsitul unei epoci se apropie pentru Bryce Dallas Howard, in timp ce Jurassic World Dominion este la cateva luni distanta de lansare si va incheia aceasta era a lui Jurassic Park franciza. Deocamdata insa, Howard a ales sa isi aminteasca de perioada in care a lucrat la seria de filme. Ca atare, ea a dezvaluit care este lucrul ei preferat din faptul ca a facut parte din franciza de lunga durata, plina de dinozauri, si de ce actorii in special ar trebui sa se raporteze la ea.

Bryce Dallas Howard s-a destainuit in legatura cu lucrul la serialul Jurassic World in buletinul informativ pe e-mail al companiei sale de productie Nine Muses, mai exact ce i-a placut la lucrul la trilogie. Lucrul preferat al lui Howard in legatura cu realizarea filmului ar putea surprinde spectatorii, asa cum a spus ea:

Lucrul meu preferat cand lucrez la un film Jurassic este sa lucrez cu dinozauri animatronici si papusari. Este o forma de arta atat de veche care, atunci cand este aplicata cu brio, continua sa spuna povesti in moduri profunde. Filme gigantice precum Jurassic World si Star Wars reprezinta intersectia a mii si mii de ani de forme de arta diferite si este antrenant sa faci parte din ceva atat atemporal, cat si revolutionar.

La fel ca in cazul filmului original Jurassic Park filmele, utilizarea animatronicii a fost o parte integranta a realizarii filmelor Jurassic World sa fie mai bine ancorata in realitate. in ciuda faptului ca tehnologia cinematografica continua sa avanseze, Bryce Dallas Howard a iubit sa lucreze cu efecte practice, iar prima imagine cu Howard in dificultate si ascunzandu-se de un dinozaur intr-o mlastina in timpul filmului Dominion a facut ca acest lucru sa fie mai clar. Actrita nu a putut sa nu se opreasca din a vorbi despre alte efecte practice folosite pentru ca interactiunea dintre personaj si dinozaur sa fie atat de realista, mentionand, de asemenea, ca de ce „iubitorii de teatru” vor intelege cum toate aceste lucruri ajuta filmele sa prinda viata.

Atunci cand nu exista un dinozaur animatronic, exista artisti mocap (motion capture) si interpreti in costume care ajung sa intruchipeze creaturi si fiinte din toate universurile (vezi un exemplu din Jurassic World mai jos). Pe langa faptul ca actioneaza ca referinta pentru efectele vizuale si ca o linie de ochire pentru actori, acesti interpreti aduc atat de multa energie necesara pentru o scena si fac in asa fel incat sa simtim amenintarea dinozaurului. Pentru toti iubitorii mei de teatru care citesc asta, va amintiti acele cursuri de actorie in care trebuia sa te prefaci ca esti un animal? Asta este ceea ce este acest lucru – inmultit cu o suta – si este epic.

Echivalarea ei Jurassic World cu cea din zilele petrecute la teatru a fost o comparatie perfecta, deoarece animatronicii si dublurile au aceeasi greutate. Totul tine de imaginatie si de a permite actorului sa se piarda in momentul respectiv. O componenta cheie a filmelor este aceea de a crede ca actorii si dinozaurii se afla in acelasi spatiu fizic, asa ca efectele practice au fost esentiale pentru a face aceasta conexiune.

Cu Jurassic World Dominion care serveste drept final al trilogiei actuale, Bryce Dallas Howard si coprotagonistul Chris Pratt se confrunta cu efectele distrugerii Isla Nublar, in timp ce oamenii si dinozaurii coexista in aceeasi lume. Duo-ului i se alatura OG Jurassic Park ii are ca protagonisti pe Jeff Goldblum, Laura Dern si Sam Neill, dupa cum se vede in revenirea ultimelor doua vedete intr-un prim look (Goldblum a aparut anterior in Fallen Kingdom). Regizorul Colin Trevorrow a avut grija sa echilibreze timpul de pe ecran al personajelor noi si al celor mostenite pentru a crea o tensiune de tip old school-new school. Dupa cum se vede in primul trailer, toata lumea se uneste pentru a salva planeta, dar lasa mai multe intrebari decat raspunsuri cu privire la filmul final. in ciuda Dominion fiind finalul, producatorii (si fanii) nu sunt pregatiti sa vada ca indragita franciza centrata pe dinozauri se incheie, deoarece au anuntat ca mai exista si alte Jurassic povesti care vor urma.

Mai avem inca putin timp de asteptat pana cand Jurassic World sa ajunga la final, deoarece Jurassic World Dominion va sosi in cinematografe pe 10 iunie. impreuna cu Dominion, exista o multime de alte filme care urmeaza sa fie lansate in 2022, asa ca, daca planuiati o intoarcere la cinema, aveti o multime de optiuni.

Similar Posts