Bruce Wayne apare in aproape toate scenele din "The Batman

Bruce Wayne apare in aproape toate scenele din „The Batman

Suna evident cand auzi ca un personaj principal va fi prezent in aproape fiecare scena a filmului care ii poarta numele, dar nu a fost intotdeauna asa in genul supereroilor.

Filmul lui Joel Schumacher Batman Forever si Batman & Robin, Sam Raimi’s Spider-Man 3, Marc Webb’s The Amazing Spider-Man 2si Zack Snyder Batman v Superman: Zorii dreptatii sunt doar cateva dintre adaptarile de benzi desenate care si-au petrecut o mare parte din timpul de desfasurare lasand pe dinafara personajul care ocupa locul intai, dar Matt Reeves nu va face aceasta greseala cu The Batman.

Chiar daca cel mai recent reboot al crucisatorului cu pelerina spune povestile de origine ale lui Catwoman, Riddler si Pinguinului intr-un timp de aproape trei ore, regizorul a dezvaluit in timpul unui eveniment de presa (via CBR) ca accentul ramane intotdeauna pe Bruce Wayne al lui Robert Pattinson, precum si pe alter ego-ul sau costumat.

„Ceea ce s-a intamplat a fost ca am vrut ca arcul sa fie al lui Batman si am fost ca si cum, wow, sunt o multime de … care, apropo, in general nu ai multe scene lungi de dialog in aceste Batman filme cu Batman in pelerina, purtand pelerina, iar in scenele emotionale, scenele in care il vezi zguduit, jumatate din fata lui este acoperita.

Acum, aceasta a fost intentia. Desigur, scopul era ca emotiile lui sa fie vizibile prin pelerina. Nu aveam idee cat de greu va fi. Adica, erau momente in care veneam la Rob si spuneam: „Bine, grozav. Am nevoie sa simt un pic mai mult’. Iar el ma intreba: „Mai mult? Ce? Da, era pe punctul de a-i exploda o vena.”

Batman are loc in timpul celui de-al doilea an in care Bruce protejeaza strazile din Gotham, asa ca speram ca nu ne vom impotmoli vazandu-i pe Thomas si Martha Wayne impuscati pentru a mia oara, dar se pare ca povara narativa si tematica va fi purtata in mare parte de neinfricatul nostru protagonist, in ciuda a tot ceea ce se desfasoara in jurul sau.

Similar Posts