Brie Larson se propune pentru un film Fast And Furious sau poate chiar un crossover Marvel

Brie Larson se propune pentru un film Fast And Furious sau poate chiar un crossover Marvel

Brie Larson are o credibilitate majora in materie de francize cinematografice datorita faptului ca a jucat-o pe Carol Danvers/Captain Marvel in filmele Marvel si a timpului petrecut in MonsterVerse pentru Kong: Skull Island. Dar de ce sa ne oprim aici? Actrita a impartasit ca este dispusa sa joace intr-un Fast & Furious fie ca personaj nou, fie ca personaj nout, fie printr-un fel de crossover cu Marvel.

Aceasta dezvaluire a venit atunci cand Brie Larson a fost intervievata de Uproxx despre reclama Nissan pentru Super Bowl in care a jucat alaturi de Eugene Levy, Danai Gurira si Dave Bautista. Atunci cand publicatia a intrebat-o daca a fost „visul” ei sa joace intr-un film de Fast & Furious film si daca ar trebui demarata o „campanie”, a raspuns Larson:

Va rog, va rog sa spuneti tuturor ca as vrea, desigur, sa joc intr-un film Fast & Furious. Sunt obsedata. ii iubesc. Cred ca sunt atat de buni. Sunt atat de amuzante. si m-au facut sa apreciez masinile… Sunt dispus sa joc personaje noi si orice altceva. Orice ar fi nevoie, dar sunt foarte dispusa pentru un moment de crossover. Cred ca ai atins ceva ce imi place foarte mult, asa ca as fi de acord.

Avand in vedere ca Disney controleaza Universul Cinematografic Marvel si Fast & Furious este gazduita de Universal Pictures, sansele unui crossover intre mai multe studiouri ar fi mici. Acestea fiind spuse, Brie Larson a descris Razbunatorii facand echipa cu echipa lui Dominic Toretto ca fiind o „idee de un miliard de dolari”, in orice caz, Larson vrea sa faca parte din acest proiect. Fast & Furious intr-un fel, asa ca, Universal, gandeste-te sa iei legatura cu oamenii ei.

Este adevarat ca, daca Brie Larson vrea sa se implice in actiunea principala a filmului Fast & Furious seria de filme, trebuie sa se decida cat mai curand daca sa o aducem sau nu in combinatie. Fast & Furious 10 este pe cale sa inceapa filmarile, asa ca, daca nu poate face un cameo de ultim moment, este putin probabil sa o vedem acolo. Apoi Fast & Furious 11, ultima intrare in aceasta saga, va incepe productia imediat ce predecesorul sau va fi terminat, asa ca aceasta este intr-adevar singura optiune ramasa pentru Larson in ceea ce priveste participarea la povestea care a inceput in 2001 cu The Fast and the Furious.

Cu toate acestea, daca Brie Larson vrea pur si simplu sa apara in orice colt al Fast & Furious universul, atunci spinoff-urile ar fi cea mai buna cale de urmat. Hobbs & Shaw 2 este in curs de dezvoltare (desi suntem foarte departe de a-l vedea), iar Vin Diesel a dezvaluit in iulie 2021 ca se lucreaza la un film axat pe Cipher al lui Charlize Theron. Cu alte cuvinte Fast & Furious franciza nu va disparea prea curand, asa ca Larson si-ar putea indeplini dorinta intr-o buna zi. Din nou, insa, mai bine sa pariezi pe faptul ca va juca un nou personaj, decat sa zburde ca Captain Marvel.

intre timp, cinefilii o pot vedea pe Brie Larson reluandu-si personajul din MCU pentru The Marvels, care va aparea pe 17 februarie 2023 (data pe care actrita a sarbatorit-o recent) si in care joaca, de asemenea, Monica Rambeau a lui Teyonah Parris si Kamala Khan/Ms. Marvel a lui Ima Vellani, in ceea ce priveste Fast & Furious 10 este in cauza, filmul care urmeaza sa apara pe 19 mai 2023 a adaugat recent Aquaman‘Jason Momoa al lui Jason Momoa in randurile sale, dar inca nu avem detalii despre complot.

Similar Posts