Brie Larson marcheaza numaratoarea inversa de un an pana la revenirea in MCU in The Marvels

Brie Larson marcheaza numaratoarea inversa de un an pana la revenirea in MCU in The Marvels

Ieri, Brie Larson a scris pe Twitter pentru a incepe numaratoarea inversa de un an pana la revenirea sa in MCU ca Captain Marvel.

in afara de un scurt cameo in filmul de vara trecuta Shang-Chi, nu am mai avut-o pe Carol Danvers pe ecranele noastre de la filmul din 2019 Avengers: Endgame. Iubitorii de Marvel sunt disperati sa o vada pe cel mai puternic Razbunator (imi pare rau, Thor, este adevarat) inapoi in actiune cand propria ei continuare, The Marvels, va ajunge in cele din urma aici. Din nefericire, mai este inca ceva timp pana atunci – exact 12 luni, mai exact.

The Marvels, aka Captain Marvel 2, va fi lansat in luna februarie. 17, 2023, asa ca saptamana aceasta actrita premiata cu Oscar a intrat pe Twitter pentru a le reaminti fanilor ca urmatoarea ei aparitie in rolul Capitanului Danvers va ajunge in cinematografe peste un an. Larson a impartasit o fotografie cu scaunul ei de pe platoul de filmare, impreuna cu legenda „Ne vedem peste un an, Carol”.

The Marvels si-a finalizat productia anul trecut, incepand in august in Marea Britanie, inainte de a se raspandi in Los Angeles si Tropea, Italia, si de a se incheia in noiembrie. Dupa cum sugereaza si titlul, continuarea va imparti timpul de ecran intre Carol si alte cateva eroine din MCU. si anume, Monica Rambeau a lui Teyonah Parris.17, 2023, asa ca saptamana aceasta actrita premiata cu Oscar a intrat pe Twitter pentru a le reaminti fanilor ca urmatoarea ei aparitie in rolul Capitanului Danvers va ajunge in cinematografe peste un an. Larson a impartasit o fotografie cu scaunul ei de pe platoul de filmare, impreuna cu legenda „Ne vedem peste un an, Carol”. The Marvels si-a finalizat productia anul trecut, incepand in august in Marea Britanie, inainte de a se raspandi in Los Angeles si Tropea, Italia, si de a se incheia in noiembrie. Dupa cum sugereaza si titlul, continuarea va imparti timpul de ecran intre Carol si alte cateva eroine din MCU. si anume, Monica Rambeau/Photon a lui Teyonah Parris (introdusa in WandaVision ) si Kamala Khan a lui Iman Vellani, care isi va face debutul in viitorul film

Ms. Marvel in viitoarea serie Marvel. Candyman regizorul Nia DaCosta se afla in spatele camerei de filmat pentru acest film, cu Zawe Ashton ( Velvet Buzzsaw) si Park Seo-Jun se afla, de asemenea, in distributie in roluri nedezvaluite. Saagar Shaikh, Zenobia Shroff si Mohan Kapur isi vor relua rolurile din familia lui Kamala din

Ms. Marvel de asemenea. Este clar ca serialul Disney Plus si filmul vor fi strans legate, asadar, ceea ce a dus la teorii ca Carol va trece pe aici pentru un cameo.

Similar Posts