Capitanul Marvel 2 Brie Larson impartaseste o imagine de pe platoul de filmare al Minunilor

Brie Larson isi descrie continuarea din MCU ca fiind nebuneasca

„Cand am citit scenariul pentru prima data, nu mi-a venit sa cred ce citeam.”

Ne mai desparte inca aproape un an intreg pana la lansarea filmului The Marvels, continuarea filmului din 2019 Captain Marvel care ne va permite din nou sa petrecem ceva timp cu unul dintre cei mai puternici super-eroi din Marvel Cinematic Universe. Conform traditiei Marvel, insa, detaliile legate de complot sunt tinute sub tacere, asa ca, deocamdata, fanii trebuie sa se multumeasca cu ce pot primi in materie de stiri. intr-un interviu recent cu Uproxx, protagonista Brie Larson a dezvaluit ca un lucru pe care are voie sa il spuna este ceea ce simte in legatura cu continuarea.

in timpul interviului, Larson a comentat ca este pe deplin constienta de faptul ca este frustrant sa nu poti da drumul la pisica din sac atat de devreme in joc, dar si-a impartasit impresiile despre scenariu, cum este sa lucrezi cu regizoarea Nia DaCosta si a sugerat o reinventare Marvel:

„Simt ca este ca si cum, as vrea sa pot vorbi despre asta. Pot vorbi despre sentimentele mele in jurul lui. Pot sa spun ca… Nu pot sa spun indeajuns despre cat de incredibila este regizoarea noastra, Nia DaCosta, si ce onoare a fost sa lucrez cu ea, ce talent imens are, cat de mult simt ca ea este viitorul. si as putea spune, de asemenea, ca, atunci cand am citit scenariul pentru prima data, nu mi-a venit sa cred ce am citit. Am crezut ca este o nebunie. si lucrul care imi place la Marvel este ca ei continua sa se reinventeze. Continua sa faca lucruri pe care nu ai crede ca ar fi posibile in aceste filme. si nu le este frica sa mearga acolo. Asa ca sunt foarte incantat de ceea ce am facut. Cred ca sunt cateva realizari personale uriase ale mele pe care sunt foarte incantata sa le impartasesc, dar stiti, este distractiv sa ai un pic de secret. si este distractiv sa stiu ca, atunci cand va iesi acest film, oamenii vor fi incantati. si pot sa pastrez asta pentru mine pentru inca putin timp.”

in ultimele cateva luni, am obtinut cateva informatii despre The Marvels, incepand cu titlul filmului, care dezvaluie ca alte persoane cu nume Marvel vor imparti ecranul cu Carol Danvers (Larson). Este vorba despre Monica Rambeau (Teyonah Parris), care si-a facut debutul (pentru adulti) in serialul Marvel/Disney+ de anul trecut WandaVision, si Kamala Khan (Iman Vellani), care isi face debutul la sfarsitul acestui an in serialul Disney+ Ms. Marvel. Samuel L. Jackson va reveni, de asemenea, in rolul lui Nick Fury, preferatul fanilor.

De asemenea, Larson a dezvaluit si logo-ul filmului, pe care l-a impartasit pe Twitter sub forma unui colier. Totusi, mai avem inca mult pana departe in ceea ce priveste speculatiile, deoarece viitorul Doctor Strange in the Multiverse of Madness ar putea schimba drastic ceea ce ne asteptam de la viitoarele filme Marvel din Faza a patra.

The Marvels urmeaza sa aiba premiera in cinematografe pe 17 februarie 2023.

Brie Larson din ‘Captain Marvel 2’ impartaseste o imagine din culisele filmului ‘The Marvels’

Este aproape timpul ca Captain Marvel, Ms. Marvel si Monica Rambeau sa se uneasca.

Similar Posts