Brad Pitt o da in judecata pe Angelina Jolie in cea mai recenta lupta juridica

Brad Pitt o da in judecata pe Angelina Jolie in cea mai recenta lupta juridica

in ceea ce incepe sa para un sir nesfarsit de procese, Brad Pitt o da in judecata pe fosta sa sotie, Angelina Jolie, in legatura cu vanzarea cotei detinute de fostul supercuplu in podgoria Chateau Miraval. Cei doi au cumparat o parte din proprietate in 2008, la trei ani de relatie, si s-au casatorit ulterior pe terenul castelului, in cadrul unei ceremonii private, la 23 august 2014. Proprietatea a fost estimata la 164 de milioane de dolari.

Potrivit Entertainment Tonight, Jolie se pare ca a vandut Chateau Miraval, situat in Correns, Franta, oligarhului si miliardarului rus, Yuri Shefler, in luna octombrie a anului trecut. Pitt cere despagubiri, cheltuieli de judecata si anularea vanzarii. Pitt sustine ca, desi Jolie a platit 40% din pretul de achizitie initial de 28,4 milioane de dolari pentru mosie, succesul vinariei s-a datorat exclusiv efortului sau. in dosar se sustine ca Jolie a incetat sa mai contribuie cu bani la afacere dupa 2013. in plus, Pitt sustine ca cei doi au avut o intelegere conform careia niciunul dintre ei nu-si putea vinde participatia la vinarie fara consimtamantul reciproc, conform termenilor recentului lor divort.

Potrivit Sky News, documentele juridice sustin: „Podgoria a devenit pasiunea lui Pitt – si una profitabila, deoarece Miraval, sub conducerea lui Pitt, a devenit o poveste de succes international de milioane de dolari si unul dintre cei mai apreciati producatori de vin rose din lume. si-a vandut participatia cu stiinta si intentia ca Shefler si afiliatii sai sa incerce sa controleze afacerea careia Pitt se dedicase si sa submineze investitia lui Pitt in Miraval.”

intr-un proces anterior, intentat in iulie 2021, Jolie a dezvaluit ca a gasit un potential cumparator, iar Pitt a fost de acord sa ia in considerare afacerea in septembrie. Pitt sustine ca dreptul sau de prim refuz, tot prin termenii intelegerii lor, nu a fost respectat. Potrivit ET, Pitt a aflat ca Jolie a vandut catre Tenute del Mondo, o filiala a SPI Group, un consortiu de bauturi alcoolice care produce peste 160 de marci, inclusiv vodca Stolichnaya. SPI Group este detinut de omul de afaceri rus Yuri Sheffler, un miliardar descris adesea ca un oligarh, cu o avere neta de peste 2,5 miliarde de dolari, potrivit Forbes. Rusia, tarile de Jos, Luxemburg si Belgia au interzis vanzarea vodcai Stolichnaya dupa ce in 1997 a cumparat VVO Soyuzplodoimport, detinuta de stat. Tranzactia a fost considerata ilegala de Curtea Suprema a Rusiei in 2001.

Entertainment Tonight a relatat ca Pitt sustine ca nu a putut sa opereze Chateau Miraval in conformitate cu regulile lui Shefler. Reprezentantii legali ai lui Pitt afirma ca „presupusa vanzare il priveaza pe Pitt de dreptul sau de a se bucura de casa sa privata si de a supraveghea afacerea pe care a dezvoltat-o de la zero”.

Similar Posts