Brad Pitt o da acum in judecata pe Angelina Jolie

Brad Pitt o da acum in judecata pe Angelina Jolie, in timp ce divortul de lunga durata se prelungeste

Brad Pitt si Angelina Jolie sunt separati legal de ani de zile si, cu toate acestea, divortul dintre cei doi nu a fost inca finalizat. in timp ce principalul motiv de disputa a fost custodia copiilor minori ai celor doi, au existat si bunuri care trebuie impartite. Un astfel de activ semnificativ a fost o crama pe care cei doi o detineau impreuna si, desi parea ca problema a fost rezolvata atunci cand Jolie si-a vandut partea ei din Chateau Miraval, acum a revenit, deoarece Pitt a dat-o in judecata pe Jolie din cauza vanzarii si incearca sa o anuleze din punct de vedere legal.

Brad Pitt si Angelina Jolie au cumparat Chateau Miraval in 2008 – inainte de a se casatori legal. Potrivit The Blast, planul era de a conduce afacerea, dar si de a folosi castelul de pe proprietate ca resedinta pentru familie. in dosarul juridic al lui Pitt se precizeaza ca acordul initial dintre Pitt si Jolie a fost ca unul dintre ei nu-si va vinde partea sa din vinarie fara acordul celeilalte parti, iar el nu si-a dat niciodata acordul atunci cand Jolie si-a vandut partea sa catre Tenute del Mondo, o filiala a grupului Stoli.

Pitt afirma ca stia ca Jolie investigheaza vanzarea partii sale si ca si-a dat acordul pentru acest lucru cu conditia ca el sa isi dea acordul asupra persoanei pe care o alegea. in proces se precizeaza ca nu a fost la curent cu vanzarea pana cand aceasta nu s-a realizat. De asemenea, actorul ar fi fost interesat sa cumpere el insusi partea fostei sale sotii.

Dincolo de faptul ca Brad Pitt nu si-a dat consimtamantul pentru vanzare conform acordului initial, problema sa este ca acum, din cauza vanzarii, nu mai are controlul asupra proprietatii, asa cum avea odata. in proces se afirma ca acesta a investit mult timp si bani pentru a face din vinarie o afacere de succes, lucru de care Angelina Jolie a putut profita atunci cand si-a vandut partea sa, desi nu a fost implicata direct in afacere. Acum ca A fost odata ca niciodata la Hollywood actorul are un partener, el nu poate conduce afacerea asa cum isi doreste. De asemenea, el nu mai poate folosi castelul ca resedinta.

Brad Pitt o da acum in judecata pe Angelina Jolie pentru daune, dar vrea, de asemenea, ca o instanta sa anuleze vanzarea. Deoarece Jolie nu ar fi respectat acordul pe care cei doi l-au avut, in proces se afirma ca, prin urmare, este vorba de o vanzare ilegala.

Acest divort se prelungeste de ani de zile, iar atunci cand procedurile fac un pas inainte, de multe ori au facut ulterior contrariul. Desi un judecator s-a pronuntat anul trecut cu privire la custodie, Angelina Jolie nu a fost multumita de aceasta decizie si a facut demersuri pentru a incerca sa obtina revizuirea hotararii. Acum, daca procesul intentat de Brad Pitt va avea succes, un activ important care a fost scos de pe masa va fi repus in joc. Acest lucru ar putea continua sa fie in curs de desfasurare pentru o vreme…

Similar Posts