Brad Bird regizeaza filmul de animatie original Ray Gunn pentru Skydance

Brad Bird regizeaza filmul de animatie original Ray Gunn pentru Skydance

Apreciatul regizor Pixar Brad Bird va avea un alt studio pentru urmatorul sau film de animatie. Potrivit Deadline, urmatorul film al lui Bird Ray Gunn va fi realizat la Skydance Animation.

Bird a regizat anterior filmul din 2007 Ratatouille, 2004’s The Incredibles, si continuarea sa din 2018 Incredibles 2 pentru Pixar. in afara Pixar, Bird a regizat si filmul din 2015 Tomorrowland, 2011’s Mission: Impossible – Ghost Protocol, si filmul din 1999 Uriasul de fier. The Incredibles si Ratatouille au castigat ulterior premiul Oscar pentru cel mai bun film de animatie. Bird a scris, de asemenea, scenariul filmului impreuna cu Matthew Robbins si va fi producator. Printre lucrarile anterioare ale lui Robbins se numara filmul din 2015 Crimson Peak (regizat de Guillermo del Torro), filmul din 2013 Vijay and I (regizat de Sam Garbarski), si filmul din 2011 7 Khoon Maaf.

John Lasseter, David Ellison si Dana Goldberg, de la Skydance Animation, vor fi producatorii filmului. inainte de a se alatura Skydance in 2019, Lasseter a fost Chief Creative Officer pentru Pixar (precum si pentru Walt Disney Animation Studios) in perioada 2006-2018. „[Suntem] incantati sa ne asociem cu Brad pentru a aduce, in sfarsit, viziunea sa de Ray Gunn pe ecran”, au declarat Lasseter si Holly Edwards (presedintele Skydance Animation). „De la lumea sa imersiva la personajele sale bogate, abia asteptam sa exploram aceasta poveste si sa cream o experienta animata unica pentru publicul din intreaga lume.”

Primul lungmetraj de animatie al Skydance Luck este programata sa fie lansata pe Apple TV+ pe 5 august 2022. Luck a fost regizat de Peggy Holmes si ii are in distributie pe Eva Noblezada, Simon Pegg si Jane Fonda. Al doilea film de animatie al studioului Spellbound (regizat de Vicky Jenson) este programat sa fie lansat pe 11 noiembrie 2022. Skydance a creat, de asemenea, scurtmetrajul animat Blush (regizat de Joe Mateo), care este disponibil in prezent pentru streaming pe Apple TV+. „De la munca sa la The Iron Giant pana la The Incredibles filme si la munca pe care am facut-o impreuna la Mission: Imposibil – Protocolul fantoma, Brad este unul dintre cei mai mari cineasti care lucreaza in prezent in industrie”, a declarat Ellison. „Ca fan de o viata al animatiei, este incredibil de satisfacator sa ne reunim din nou cu el pentru a crea aceasta lume noua si indrazneata si suntem incantati sa incepem.” „[Am] avut unele dintre cele mai bune experiente cinematografice cu Skydance si Pixar, asa ca este minunat sa lucrez din nou cu David, John si Dana sub acelasi acoperis pe Ray Gunn, un film pe care mi-am dorit sa-l fac de mult timp”, a declarat Bird. „Cu totii iubim filmele si suntem foarte entuziasmati sa cream ceva nou, palpitant si intens cinematografic.”

Nu a fost anuntata o data oficiala de lansare pentru Ray Gunn. Primul film de animatie al Skydance Animation Noroc va debuta pe 5 august pe Apple TV+.

Filmele lui Brad Bird clasate: De la „Incredibles” la „Tomorrowland” si tot ce se afla intre ele

Da, ‘Tomorrowland’ trebuia sa fie pe aceasta lista.

Similar Posts