Box Office-ul Uncharted depaseste asteptarile cu un debut de 45 de milioane de dolari in patru zile

Box Office-ul Uncharted depaseste asteptarile cu un debut de 45 de milioane de dolari in patru zile

Lunga asteptare pentru Uncharted filmul Uncharted a dat roade, cel putin pentru studio. O adaptare a unui joc video care a durat mai bine de un deceniu, Uncharted a depasit asteptarile si se estimeaza ca va obtine 45 de milioane de dolari in weekendul prelungit de Ziua presedintelui. Suma de 40 de milioane de dolari pentru cele trei zile ale filmului este mai mare decat cele 35 de milioane de dolari care au fost estimate la inceputul weekendului de debut.

Deschiderea neasteptat de puternica marcheaza o victorie consecutiva pentru Sony si pentru starul Tom Holland, care vine dupa unul dintre cele mai mari succese din toate timpurile. Uncharted nu este singurul sau film din top cinci in acest weekend; Spider-Man: No Way Home este estimat sa obtina 9,1 milioane de dolari in patru zile, terminand pe locul trei in cel de-al zecelea weekend.

Uncharted a avut un drum infamant de zbuciumat pana la lansare. La un moment dat, Mark Wahlberg, colegul lui Holland, ar fi trebuit sa il interpreteze pe protagonistul Nathan Drake, dar proiectul a continuat sa stagneze dupa ce mai multi regizori au renuntat din diverse motive. De-a lungul anilor, David O. Russell, Seth Gordon, Neil Burger, Shawn Levy, Dan Trachtenberg si Travis Knight au fost cu totii atasati inainte ca Sony sa aterizeze pe talentul intern Ruben Fleischer, care regizase anterior doua Zombieland filme Zombieland, 30 minute sau mai putin si filmul de mare succes Venom pentru studio.

Uncharted‘s este, de asemenea, un debut deosebit de solid pentru o adaptare de joc video; o categorie de filme care, in mod notoriu, a avut dificultati in a gasi respectul si succesul pe care si le doreste. in 2018 Tomb Raider reboot, de exemplu, a debutat cu mai putin de 24 de milioane de dolari in weekendul de deschidere. Duncan Jones Warcraft a avut o deschidere de trei zile in aceeasi vecinatate in 2016. Sonic the Hedgehog a fost o exceptie, cu o deschidere spectaculoasa de 70 de milioane de dolari in patru zile in weekendul de Ziua presedintilor din 2020.

La fel ca Uncharted, filmul numarul doi din weekend, Dog, a depasit, de asemenea, asteptarile. Regizat de Channing Tatum si de partenerul sau de creatie de lunga durata Reid Carolin, aflati la debutul lor regizoral, Dog a obtinut 14,4 milioane de dolari in patru zile. Filmul, care a bucurat publicul, a obtinut nota A- la CinemaScore.

Sony No Way Home de la Sony nu a ramas mult in urma. Dar marea noutate a fost ca saptamana trecuta a depasit filmul lui James Cameron Avatar pentru a deveni al treilea film cu cele mai mari incasari din toate timpurile. No Way Home a obtinut 772 de milioane de dolari pe plan intern de la debutul sau de la jumatatea lunii decembrie si a dominat box office-ul practic in fiecare saptamana de atunci.

Titlul mostenit de Disney de la Fox, un titlu mai vechi de pe vremea cand era un holdover Moartea pe Nil a obtinut in al doilea weekend o suma estimata la 7,6 milioane de dolari in patru zile, dupa ce a depasit primul weekend. Totalul intern al filmului se ridica la 26,3 milioane de dolari, putin mai putin decat cel al predecesorului sau, Crima in Orient Express, care a debutat in 2017. Ambele filme se bazeaza pe romanele politiste clasice ale Agathei Christie si au ca protagonist pe regizorul-vedeta Kenneth Branagh – recent nominalizat la Oscar pentru filmul sau semi-autobiografic Belfast-in rolul principal al celebrului detectiv Hercule Poirot. Este de inteles ca filmul a fost greu de vandut intr-o perioada in care publicul sau tinta ezita inca in mod clar sa se aventureze in exterior.

Paramount’s Jackass Forever a completat topul cinci cu o suma estimata la 6,1 milioane de dolari in patru zile, ceea ce a dus totalul sau intern la 47,6 milioane de dolari. Acesta este un rezultat solid pentru un film a carui productie a costat 10 milioane de dolari si care vine la mai bine de zece ani de la ultima intrare principala intr-o franciza considerata inactiva. si, desi la o scara mai mica fata de Sony, cu o dubla lovitura de Sony Spider-Man si Uncharted, marcheaza o victorie consecutiva pentru Paramount, care se confrunta cu dificultati, dupa ce in ianuarie Scream, care a terminat acest weekend pe locul opt.

Uncharted va repeta probabil weekendul viitor, inainte ca The Batman sa ia cu asalt box office-ul pe 4 martie. Ramaneti conectati la Collider pentru mai multe actualizari.

Recenzie la ‘Texas Chainsaw Massacre’: Leatherface este anulat intr-una dintre cele mai proaste rate ale seriei

Este Leatherface versus gentrificare in cel mai recent ‘Texas Chainsaw Massacre’.

Similar Posts