Book of Boba Fett Final Concept Art arata batalia pentru Mos Espa

Book of Boba Fett Final Concept Art arata batalia pentru Mos Espa

Odata cu primul (si speram ca nu singurul) sezon din The Book of Boba Fett s-a incheiat, contul de Twitter Star Wars a publicat cateva imagini conceptuale cheie din finalul serialului, „In the Name of Honor”. Cu lupta impotriva Sindicatului Pyke in punctul de fierbere, cea mai mare parte a episodului s-a desfasurat pe strazile prafuite din Mos Espa, iar conceptul de arta recent dezvaluit ilustreaza frumos orasul in razboi.

Una dintre nenumaratele probleme cu care Boba Fett (Temuera Morrison) si Din Djarin (Pedro Pascal/Brendan Wayne) trebuie sa se confrunte in timp ce Fennec Shand (Ming-Na Wen) este plecata din oras, eliminand conducerea superioara a sindicatelor, sunt droizii Skorpenek. Aceste masinarii asemanatoare cu droizika trag asupra celor doi barbati prin intermediul unor scuturi care previn loviturile de blaster primite. Conceptul de arta arata un astfel de Skorpenek – un droid care a fost vazut pentru prima data in materialul artistic pentru Atacul clonelor – care se inalta deasupra lui Din Djarin, probabil cu cateva momente inainte ca Boba Fett si micul Grogu sa intervina fiecare in felul sau.

Vorbind despre minusculul utilizator al Fortei, in Capitolul 7 a avut loc si o rezolvare a cliffhanger-ului din Capitolul 6, in care Luke Skywalker (Mark Hamill/Max Lloyd-Jones) ii prezinta lui Grogu o alegere: sa ramana si sa se antreneze ca Jedi sau sa accepte camasa beskar pe care Din i-a daruit-o si sa se intoarca de partea Mandalorianului. Cu ajutorul lui R2-D2 si al navei de incredere X-Wing a lui Luke, Grogu ajunge pe Tatooine, exact la timp pentru ca Peli Motto (Amy Sedaris) sa il transporte la Mos Espa, in timp ce razboiul izbucneste. Nu ca micutul pare sa se supere.

Printre lupte si haos a aparut una dintre cele mai bune rasplata stabilite la inceputul sezonului. in capitolul 3, Boba i-a spus Pastratorului Rancor (Danny Trejo) ca vrea sa invete sa calareasca creatura daruita de Hutt. Evident, si-a petrecut absenta din episoadele patru si cinci petrecand timp in ringul de antrenament, pentru ca in final a facut exact asta in final, venind in ajutorul luptatorilor sai prinsi in capcana pe spatele rancorului sau.

Episodul nu a servit doar pentru a incheia arcuri din cadrul serialului, ci si din toata seria Star Wars dar si in toata povestea Star Wars. Seriale de animatie Razboiul Stelelor: Razboiul clonelor a aratat o rivalitate de lunga durata intre Boba Fett si Cad Bane (Corey Burton). Desi planul initial era ca Boba sa il ucida pe Cad intr-un duel in sezoanele ulterioare, momentul nu s-a mai concretizat, existand exclusiv sub forma unei animatii pe jumatate finalizate, proiectata pentru fani la Star Wars Celebration. Acest fir de intriga a fost adus aici in cerc complet, cu un schimb de focuri de moda veche care a evoluat intr-o explorare a cat de departe au ajuns anumite personaje si cat de mult au refuzat sa se schimbe altele.

Toate episoadele din Cartea lui Boba Fett sunt difuzate acum pe Disney+. Vedeti mai jos noul concept art:

‘Ahsoka’: Ray Stevenson se alatura seriei Star Wars Disney+

Dar pe cine interpreteaza el?

Similar Posts