Blake Lively glumeste pe seama ideii lui Beyonce dupa ce a atras atentia pentru videoclipul lui Taylor Swift (dar acum am nevoie de ea)

Blake Lively glumeste pe seama ideii lui Beyonce dupa ce a atras atentia pentru videoclipul lui Taylor Swift (dar acum am nevoie de ea)

Blake Lively este cunoscuta pentru numeroasele sale credite de actrita, dar recent si-a aratat pentru prima data calitatile de regizoare cand a condus videoclipul lui Taylor Swift „I Bet You Think About Me”. Videoclipul care ii are in rolurile principale pe Miles Teller si Taylor Swift a devenit viral si a fost recent nominalizat pentru videoclipul anului de catre Academia de muzica country. in lumina recunoasterii, Lively face cateva glume clasice despre ce va face in continuare in industria muzicala, printre care se numara si mentionarea numelui lui Beyonce.

Dupa anuntarea nominalizarilor, Blake Lively a participat la show-ul Michael Kors de la Saptamana Modei de la New York si a comentat recenta sa incursiune in regia de videoclipuri muzicale. in cuvintele ei:

Academy of Country Music nu a fost pe panoul meu de vizionare.

Acum, Taylor Swift nu mai este o vedeta country pura de ceva timp, desigur. Cantareata s-a impus ca o cantareata pop in ultimii ani, dar atunci cand si-a relansat albumul Red in aceasta toamna, ea si-a surprins fanii cu zece piese bonus „din seif” pe care le-a scris in timpul realizarii albumului din 2012, dar pe care nu le-a lansat niciodata ca parte a albumului Red. Una dintre ele fiind „I Bet You Think About Me”, care este una dintre melodiile mai country ale lui Swift din ultima vreme. Urmariti videoclipul:

Taylor Swift si Blake Lively sunt prietene de mai bine de cinci ani (pe langa faptul ca sunt prietene si cu sotul ei, Ryan Reynolds), si este destul de dragut ca prima data cand Lively a trecut in spatele camerei de filmat a fost pentru a da viata uneia dintre viziunile cantaretei. Cand a vorbit cu ET, Lively a fost intrebata ce artist ar vrea sa regizeze in continuare si a spus urmatoarele:

Oh, Doamne, nu stiu, nu stiu. Spune-i lui Beyonce sa nu ma mai sune!

Desigur, aceasta este Blake Lively si ii place sa trolleze din cand in cand, mai ales cand este vorba de Ryan Reynolds, asa ca gluma cu Beyonce este mai degraba o calatorie la extrem. Acestea fiind spuse, Lively vede o mare promisiune ca regizor, iar daca ar aspira sa faca un videoclip cu Beyonce, sunt total de acord. Adica, ce ar fi asta? Sunt atat de intrigata!

De asemenea, as putea sa o vad in totalitate pe Blake Lively incercand sa obtina un credit de regie intr-un film de lung metraj intr-o zi. Multe actrite s-au orientat in ultima vreme spre cinematografie, cum ar fi Halle Berry pentru filmul Netflix Bruised sau Maggie Gyllenhaal pentru The Lost Daughter, care a figurat printre cele 2022 nominalizari la Oscar.

Urmeaza pentru Blake Lively in materie de actorie o poveste de dragoste numita The Making Of, care ii are in distributie pe Lin-Manuel Miranda, Richard Gere si Diane Keaton, si un thriller numit The Husband’s Secret. Va trebui sa vedem cum se va descurca Blake Lively la Premiile ACM! Are de infruntat cateva nume mari! Ceremonia va fi difuzata pentru cei care au un abonament Amazon Prime pe 7 martie.

Similar Posts