Black Adam si Aquaman 2 au fost dezvaluite in trailerul DC Movies

Black Adam si Aquaman 2 au fost dezvaluite in trailerul DC Movies

in timp ce toti fanii de film din lume nu pot inceta sa vorbeasca despre Spider-Man si tot ce inseamna Marvel, DC Comics si Warner Brothers cauta sa se ridice la nivelul rivalului lor in acest an cu propria lor lista de filme la fel de impresionanta. in pregatirea pentru duminica Super Bowl, WB a lansat un nou filmulet de un minut care prezinta noi imagini noi si orbitoare pentru cele patru filme DC din 2022.

Batman, Black Adam, The Flash, si Aquaman si Regatul pierdut sunt prezente aici pentru marele lor prim-plan de eroi. Trailerul incepe cu imagini familiare cu Batman si Catwoman din The Batman inainte de a trece la o noua scena scurta cu Dwayne Johnson in rolul lui Black Adam. Inclus in acest Black Adam este o imagine epica a unui Adam in camuflaj care priveste cateva elicoptere si avem parte de o noua replica a faimosului antierou: „Fiul meu a visat la o lume mai buna, de aceea m-a salvat”, intr-un schimb de replici cu Hawkman, interpretat de Aldis Hodge. Imaginile trec apoi la The Flash in timp ce auzim aceeasi voce din Batman al lui Michael Keaton vorbind despre linia temporala pe care am primit-o anterior in trailerul DC FanDome de anul trecut.

Filmul trece apoi la prima noastra privire reala asupra lui Aquaman 2 unde il vedem pe Regele Atlantidei, interpretat de Jason Momoa, aparand in mod epic in noul sau costum negru invizibil, pe care l-am vazut intr-una dintre primele imagini publicate pentru acest foarte asteptat sequel. Apoi, filmarea trece la montajul final, in care primim si mai multe imagini noi pentru toate filmele. Avem noi imagini cu Atom Smasher al lui Noah Centineo vorbind cu Cyclone al Quintessei Swindell, acesta din urma spunand in mod corespunzator: „Tocmai mi s-a facut pielea de gaina”, cu noul costum Flash al lui Ezra Miller, care vine complet cu viziere retractabile galbene pentru a proteja linia de vedere inainte de a pleca in viteza, cu o alta imagine epica a lui Black Adam in costumul sau si cu prima imagine reala a lui Hodges in armura sa aurita Hawkman, cu aripile sale caracteristice in toata splendoarea lor.

Narrand partea finala a trailerului este Doctorul Fate al lui Pierce Brosnan, care spune: „Vino cu noi. Te asteapta o lume glorioasa acolo afara”. Se dezvaluie ca Fate vorbeste cu Black Adam, dar aceasta este absolut una dintre acele replici din trailer menite sa ii entuziasmeze pe toti pentru aceste filme, si mai mult decat functioneaza.

De asemenea, in acelasi montaj, il putem vedea pentru prima data pe Doctor Fate in clasica schema de culori galben-albastru cu casca, costumul lui Cyclone si un Atom Smasher gigantic care face ravagii intr-un oras. Un alt lucru demn de remarcat este ca pe parcursul trailerului avem flash-uri cu patru logo-uri DC stilizate diferite cu Batman, The Flash, Black Adam si Aquaman. Fiecare dintre cei patru eroi principali din fiecare film nou care va iesi in acest an.

Trailerul declara ca „Lumea are nevoie de eroi” si se pare ca DC Comics va respecta aceasta promisiune. Warner Brothers are o gama unica de filme in acest an, publicul facand cunostinta pentru prima data cu Black Adam si Societatea Dreptatii din America. Este un moment interesant pentru a fi fan DC si sa vezi personaje precum Hawkman si Doctor Fate in sfarsit pe marele ecran va fi ceva deosebit.

Lista de filme DC din 2022 incepe cu The Batman pe 4 martie, apoi Black Adam pe 29 iulie, inainte de a merge cu viteza spre The Flash pe 4 noiembrie, iar eroii isi vor incheia inotul cu Aquaman si Regatul pierdut pe 16 decembrie. Exista o multime de bunatati din benzile desenate de despachetat din acest nou sizzle reel si puteti viziona intregul spot cu superputeri mai jos.

Reclama pentru Super Bowl „Sonic the Hedgehog 2” amplifica rivalitatea dintre Knuckles si Sonic

in plus, o gluma hilara cu „cap sau coada”.

Similar Posts