Bineinteles

Bineinteles, Blake Lively si Ryan Reynolds au fost obiective de cuplu de Ziua indragostitilor

Cititori, am trecut in mod oficial de inca o Zi a indragostitilor. Dar inainte de a ne grabi cu totii sa ne rasfatam cu reduceri la ciocolata si Apple TV+, sa luam parte la o alta dulceata cu totul aparte. Multumita faptului ca Blake Lively si Ryan Reynolds au fost din nou tinte de cuplu in ziua cea mare, perechea lor delicioasa s-a extins din nou in afara afacerilor lor complementare. Rezultatele sunt, inca o data, al naibii de adorabile.

Talentata pereche de antreprenori si actori talentati a decis sa lanseze o alta ofensiva de dragalasenie prin intermediul retelelor de socializare. De data aceasta, dna. Arma aleasa a fost Instagram-ul lui Lively, care a postat aceasta fotografie adorabila cu ea si sotul ei:

Cateodata inca ma mai minunez de faptul ca Lanterna Verde filmul Lantern Lantern a reusit sa contribuie la producerea unei relatii atat de minunate. in timp ce legenda „prieten mai bun” pare a fi o gluma daca este citita intr-un anumit fel, aceasta subliniaza una dintre cheile cuplului pentru o casnicie de succes. Ryan Reynolds insusi a recunoscut intr-un interviu trecut ca prietenia este fundatia pe care dragostea lui pentru Blake Lively poate sa se dezvolte. Ceea ce inseamna ca vorbele dulci sunt la fel de importante ca si glumele obraznice care implica un bikini pentru a promova cel mai recent film al sotului tau.

Este un moment bun pentru a porni din nou tocmai aceste motoare, deoarece ultima incercare cinematografica a domnului Reynolds a inceput sa faca turul. Multumita primei proiectii a filmului Netflix The Adam Project, reintalnirea starului cu Free Guy regizorul Shawn Levy a inspirat cateva reactii entuziaste. Daca ar fi sa ghicim, probabil ca doamna Lively nu va fi prea departe, cu o postare care implica o poza cu sotul ei in copilarie si o gluma care implica intoarcerea inapoi in timp.

Cele mai bune oferte Netflix de astazi

Cuplurile care rad si iubesc impreuna stiu cu adevarat cum sa traiasca. Cum altfel credeti ca se vand pe piata libera atatea pancarte care imbratiseaza astfel de moravuri? Daca exact acest decor atarna in casa Lively/Reynolds, poti paria ca este mult mai amuzant si cu un font foarte cool. Acesta este exact genul de cuplu care pare sa fie, si este un lucru cu adevarat frumos de vazut, indiferent de unde vii.

Povestea de dragoste dintre Blake Lively si Ryan Reynolds nu are nevoie de o data de lansare sau de un ciclu de hype, deoarece este ceva care a fost mereu acolo si nu s-a oprit niciodata. Dar daca vreti sa vedeti urmatorul film al lui Reynolds The Adam Project, acesta va debuta exclusiv pe Netflix incepand cu 11 martie. Desigur, aceasta este doar una dintre multele oferte pe care le va avea programul de filme Netflix din 2022. Asadar, fiti atenti si nu uitati sa nu mai admirati acest cuplu minunat suficient de mult timp pentru a va planifica viitorul cinematografic; precum si pentru a va ocupa de toate celelalte sarcini importante pe care vi le ofera viata.

Similar Posts