Billy Bob Thornton va juca in serialul lui Taylor Sheridan

Billy Bob Thornton va juca in serialul lui Taylor Sheridan

Yellowstone si 1883 creator Taylor Sheridan si-a gasit protagonistul pentru viitorul sau serial, Land Man. Billy Bob Thornton va intra in pielea unui manager de criza pentru o companie petroliera, potrivit retelei de origine pentru noul serial, Paramount+, care isi propune sa inceapa productia in 2023.

Tragandu-si povestea din podcastul care a ajuns in topurile de specialitate Boomtown, Land Man are loc pe campurile petroliere din vestul Texasului. Serialul va arata lacomia si disperarea din spatele „boom-urilor” care au coplesit peisajul statului Lone Star. Este nevoie de toate tipurile de experienta, iar serialul va demonstra acest lucru, deoarece prezinta diferite relatari nu numai ale miliardarilor din jurul industriei, ci si ale celor care se implica pe teren. Pe masura ce povestea se va desfasura, va arata modul in care boom-ul petrolier a modelat lumea noastra actuala prin clima, economie si geopolitica – in bine sau in rau.

Omul pamantului va fi produs de MTV Entertainment Studios alaturi de 101 Studios. Printre producatorii executivi se numara Sheridan, David C. Glasser, Ron Burkle, Bob Yari, David Hutkin si Geyer Kosinski impreuna cu Dan Friedkin, Jason Hoch, Scott Brown si Megan Creydt. Glasser, care este CEO al 101 Studios, a vorbit despre sentimentul sau de a fi intr-o „pozitie privilegiata” pentru a lucra cu distributia si echipa din spatele noului serial. De asemenea, el a dezvaluit ca Sheridan a format piesa „cu Billy Bob in minte”, ceea ce nu a facut decat sa sporeasca entuziasmul atunci cand actorul premiat cu Oscar a semnat.

Recent, talentul lui Thornton i-a adus un premiu Globul de Aur pentru cel mai bun actor intr-o drama de televiziune, pentru rolul principal din ultimul sezon al serialului Amazon Prime Goliat. De asemenea, el a finalizat recent filmarile pentru noul thriller de lung metraj, The Gray Man. Programat pentru o lansare la un moment dat in 2022, filmul lui Anthony si Joe Russo va avea o distributie plina de vedete, printre care Ana de Armas, Chris Evans si Jessica Henwick.

inainte de recenta sa victorie la Globurile de Aur, Thornton a obtinut un Glob de Aur si un premiu Broadcast Television Critics Award, alaturi de o nominalizare la premiile Emmy si SAG pentru interpretarea sa in serialul limitat preferat de fani Fargo. in 2016, revenit la cererea populara, Thornton si-a imbracat din nou costumul de Mos Craciun pentru a aparea in Bad Santa 2 pentru care a obtinut o alta nominalizare la Globul de Aur.

Un om cu multe talente, Thornton nu este doar un actor, ci si un scriitor, regizor si muzician celebru. Cateva dintre aceste talente au fost expuse in filmul sau din 1996, Sling Blade, pentru care a castigat un premiu Oscar. Cel mai nou rol al sau in Land Man il va face cu siguranta sa straluceasca din nou. Nu am putea fi mai mult decat de acord cu Sheridan ca Thornton a fost facut pentru acest rol.

‘Lioness’: Zoe SaldaГ±a va conduce cel mai nou serial Paramount+ al lui Taylor Sheridan

Nicole Kidman va fi producator executiv al serialului.

Similar Posts