Benedict Cumberbatch a dormit in timpul nominalizarii la Oscar

Benedict Cumberbatch a dormit in timpul nominalizarii la Oscar

in timp ce toata lumea era treaza si astepta vestea anuntarii nominalizarilor la premiile Oscar 2022, unul dintre cei mai importanti barbati de la Hollywood, si unul dintre cei mai bine cotati pentru cel mai bun actor, dormea in timpul anuntului. Asa este, Benedict Cumberbatch, care este nominalizat la categoria Cel mai bun actor pentru rolul sau din filmul aclamat de critica The Power of the Dog, a dezvaluit pentru The New York Times ca a fost ultimul care a aflat ca a fost nominalizat.

Starul britanic a povestit momentul in care a aflat si e-mailul calduros pe care l-a primit de la cineva de la Netflix:

Cred ca toata lumea a auzit despre asta [nominalizarea la Oscar], mai putin eu. Dormeam si nu mi-am deschis telefonul. Am primit un e-mail aseara de la cineva de la Netflix care mi-a spus: „Uite, indiferent ce se intampla, suntem foarte mandri, este un film atat de bun si o interpretare atat de buna”. Adica, a fost un e-mail minunat, frumos. si am zis: „Doamne, se intampla maine… Sunt tatal a trei baieti mici si sunt singur – sotia mea este la New York – asa ca incerc sa-i pregatesc pentru scoala si sa-i urc in masina, sa-i pun pe drumuri. Dar mi-am dat seama: „Oh, telefonul meu, mai bine il iau”, chiar cand terminam micul dejun. Asa ca l-am pornit [incepe sa rada] si le-am explicat celor trei fete mici, usor confuze, ce inseamna si de ce chicoteam si zambeam mult, iar ei au avut raspunsuri diferite. Nu vorbesc despre viata mea privata, dar ca este ceva ce sunt dispusa sa impartasesc. A fost un moment minunat pe care l-am avut alaturi de baietii mei.

Este induiosator faptul ca Cumberbatch a fost plecat sa fie tata in tot timpul in care au avut loc anunturile. Drama psihologica de epoca ii are in rolurile principale si pe Kirsten Dunst, Jesse Plemons si Kodi Smit-McPhee, care au primit, de asemenea, laude pentru rolurile lor, fiecare dintre ei primind si o nominalizare la Oscar pentru interpretarea lor.

Similar Posts