Ben Stiller explica de ce esecul lui Zoolander 2 a fost de fapt un lucru bun

Ben Stiller explica de ce esecul lui Zoolander 2 a fost de fapt un lucru bun

intr-o lume in care sequel-urile si reboot-urile par sa fie numele jocului, nu toate vor fi castigatoare. 2016’s Zoolander 2 cu siguranta nu a fost. Comedia a bombardat in box office, a dezamagit criticii si publicul deopotriva si a jignit comunitatea transsexuala. sase ani mai tarziu, Ben Stiller, care a jucat si a regizat continuarea, ne spune de ce este de fapt in regula cu Zoolander‘s succes nu loveste de doua ori.

Zoolander 2 a fost lansat in cinematografe in urma cu cativa ani, de data aceasta cu rezultate dezamagitoare. Ben Stiller recunoaste ca nu a fost „o experienta grozava” sa vada un film pe care l-a condus si pe care l-a condus la esec in toata lumea. Iata de ce s-a impacat cu asta:

Daca Zoolander 2 ar fi fost un succes urias, iar apoi oamenii ar fi spus „Zoolander 3!” „Fa filmul asta! Acel film!” – asta m-ar fi putut scoate din drumul meu de a avea spatiul necesar pentru a lucra la dezvoltarea Dannemora.

De la Zoolander 2, Ben Stiller a facut o cotitura foarte brusca de la comedii la drame mai dure, inclusiv Escape At Dannemora, o miniserie aclamata de critica pe care a realizat-o dupa ce s-a intors pentru un alt Blue Steel. in timp ce vorbea cu Esquire, Stiller a impartasit ca daca Zoolander a fost un mare succes, nu este sigur ca ar fi avut timp sa faca schimbarea pe care a facut-o de atunci in cariera sa. El a continuat:

S-ar fi putut sa ma las distras de alte obiecte stralucitoare, dar in schimb, a deschis o cale pe care am putut face ceea ce imi doream sincer sa fac de ani si ani de zile, si anume: sa regizez ceva! Sa spun ca voi lucra la acest proiect la care vreau sa lucrez, pentru ca este nevoie de putin timp pentru a pune in miscare aceste lucruri, iar daca nu te tii de ele, nu ajungi acolo.

Poate Zoolander 2 i-a dat lui Ben Stiller sutul in fund de care avea nevoie pentru a merge dupa diferite tipuri de oportunitati care sunt mai putin comerciale decat a fost comedia plina de vedete si cameo-uri in 2016. Evadare la Dannemora este o drama criminalistica biografica despre o angajata a unei inchisori din nordul statului New York (interpretata de Patricia Arquette) care se implica romantic cu doi detinuti (Benicio Del Toro si Paul Dano) si pune la cale un plan cu acestia pentru a-i ajuta sa evadeze.

inainte de Zoolander 2, Ben Stiller regizase un alt proiect grozav care inclina mai mult spre partea dramatica cu The Secret Life of Walter Mitty (Viata secreta a lui Walter Mitty), iar esecul comediei sale i-a permis sa se extinda spre aceasta latura a intereselor sale. Cel mai recent proiect al sau este un serial thriller numit Indemnizatie de plecare, cu o distributie impresionanta care ii include pe Adam Scott, John Turturro, Christopher Walken si Patricia Arquette.

Severance se concentreaza asupra lui Mark, interpretat de Scott, un angajat al unei companii numite Lumon Industries, care accepta programul lor de „separare”, care ii separa amintirile din afara serviciului de cele de la serviciu. Serialul, care poate fi difuzat in streaming cu un abonament AppleTV+, a fost foarte bine primit. Desi nu ne asteptam la o alta Zoolander film in curand, daca nu cumva chiar deloc, Ben Stiller a gasit o noua cale foarte interesanta pentru el ca regizor in aceste zile.

Similar Posts