Ben Schwartz despre Afterparty

Ben Schwartz despre Afterparty, despre cum Sonic 2 este epic si despre filmul Renfield

La fel ca voi toti, aud in mod constant despre emisiuni fantastice pe care trebuie sa le urmaresc. As spune ca nu a existat niciodata atat de mult continut incredibil la televizor datorita miriadei de canale de streaming care produc seriale de calitate cinematografica. si, desi nu te poti uita la prea multe… vreau sa va recomand cu tarie serialul lui Chris Miller The Afterparty, care este acum in streaming pe Apple TV+.

Daca nu ati auzit de acest serial, este o comedie cu crima si mister care se petrece la o petrecere de dupa o reuniune de liceu, in care fiecare episod prezinta o relatare a aceleiasi nopti, povestita din perspectiva unui personaj diferit. Dar pentru ca este vorba de Chris Miller si Phil Lord, au trebuit sa ridice stacheta, astfel incat fiecare episod are propriul format vizual si gen de film unic, care se potriveste cu personalitatea povestitorului. Un episod este un musical. Altul este animat. in timp ce un alt episod este povestit ca si cum protagonistul ar fi intr-un film de actiune. in plus, pe langa formatul genial, ai parte de interpretari extraordinare din partea intregii distributii si de scenarii care te vor tine in suspans.

Chiar nu pot recomanda acest serial indeajuns.

La scurt timp dupa ce am vazut sapte din cele opt episoade, am reusit sa vorbesc cu Ben Schwartz despre realizarea serialului. in timpul interviului amuzant, el a vorbit despre motivul pentru care a fost atat de incantat sa lucreze cu Lord si Miller, daca a ghicit corect cine este criminalul inainte de a citi scenariul, chimia fantastica cu Sam Richardson si cum era un fan inainte de a pasi pe platou, precum si despre cantecele minunate din episodul muzical. in plus, el a vorbit despre cat de incantat este sa lucreze cu Nicolas Cage in filmul lui Chris McKay Renfield (Cage joaca rolul lui Dracula!), si despre ce ar trebui sa urmareasca cineva daca nu i-a vazut niciodata opera.

in cele din urma, pentru fanii lui Sonic (Schwartz ii da voce personajului), a vorbit despre continuarea filmului, Sonic the Hedgehog 2, si de ce este incantat ca oamenii sa o vada:

„Al doilea film este pur si simplu epic. Este urias, este mare, este enorm, este emotionant, este ceea ce se intampla atunci cand primul tau film merge bine, ajungi sa faci unul si mai mare pentru al doilea. Este incitant, este un film mare si vechi de studio, asa ca sunt foarte entuziasmat ca oamenii sa il vada. Extinderea lumii vine din personajele noastre. Acum exista Tails. Exista Knuckles acum. Iar Jim (Carrey) este la inaltime, bineinteles. Este foarte bun si este epic si sunt atat de incantat ca oamenii sa il vada, pentru ca este minunat.”

Urmariti ce a avut de spus Ben Schwartz in playerul de mai sus, iar mai jos este exact ceea ce am discutat. Petrecerea de dupa ii mai are in distributie pe Dave Franco, Ike Barinholtz, ZoГ« Chao, Tiffany Haddish, Ilana Glazer, Jamie Demetriou si John Early.

Ben Schwartz

  • Daca cineva nu a vazut niciodata nimic din ceea ce a facut el, care este primul lucru pe care ar trebui sa il vada si de ce?
  • Cand a fost distribuit in The Afterparty cat de mult i-a spus Chris Miller despre intregul arc al serialului si cine era criminalul?
  • De ce a fost atat de incantat sa lucreze cu Lord si Miller.
  • Cum sunt fantastice cantecele din episodul sau muzical.
  • De ce a fost nevoie pentru ca el sa invete sa cante si sa danseze.
  • Chimia fantastica pe care o are cu Sam Richardson si cum a fost un fan inainte de a pasi pe platou.
  • Care a fost episodul si genul sau preferat care nu a fost al lui?
  • Cum nu a ghicit criminalul inainte de a citi scenariul.
  • Cat de incantat este sa lucreze cu Nicolas Cage in filmul lui Chris McKay. Renfield si cum scenariul este fantastic si atat de amuzant.
  • Ce le poate spune fanilor despre Sonic 2?

Hannah Waddingham din ‘Ted Lasso’ ridica miza in reclama Rakuten Super Bowl

Se pare ca Rebecca Welton schimba un tip de fotbal cu altul.

Similar Posts