Ben Affleck despre rolul de protagonist si de ce Denzel Washington il face atat de bine

Ben Affleck despre rolul de protagonist si de ce Denzel Washington il face atat de bine

Unii dintre cei mai mari actori de la Hollywood sunt destul de ireprosabili atunci cand vine vorba de abilitatile lor de actorie. Denzel Washington este una dintre aceste vedete si chiar are asteptari mai bune de performanta decat colegul sau de serie A, Will Smith. Lucreaza cu unii dintre cei mai buni regizori din domeniu, iar colegul sau Ben Affleck a exprimat acum de ce crede ca Washington joaca atat de bine rolul principal si de ce este o intreprindere atat de dificila in primul rand.

intr-un interviu in exclusivitate pentru Entertainment Weekly despre filmul lui George Clooney The Tender Bar, in care joaca unul dintre rolurile principale, Ben Affleck a abordat subiectul interpretarii rolului de vedeta si al interpretarii rolului principal in filme. Affleck a explicat dificultatea acestor sarcini si cum faptul ca imbatranirea, acceptarea a ceea ce esti si capacitatea de a decodifica anumite sentimente face totul mai simplu. De asemenea, i-a transmis cateva aprecieri majore lui Denzel Washington, spunand ca vedete ca el sunt cele care fac ca rolul principal sa fie admirabil. Dupa cum a spus Affleck:

Este inselator de dificil sa joci rolul principal. Este ca si in cazul lui Denzel [Washington], nu poti sa nu-l placi, sa nu vrei sa fii el si sa nu-l admiri. Acesta este un nivel de a fi interesant, astfel incat sa atragi oamenii. Unul dintre lucrurile frumoase cand imbatranesti, daca esti norocos, este ca incetezi sa te mai minti singur si incepi sa spui: ‘stii, chiar stiu care sunt sentimentele mele’. si cu cat mi-am dat seama mai mult, cu atat mai accesibil a fost. stiu ce este dureros si stiu ce este dezamagit si stiu ce este ambivalent, stiu ce este nostalgia”.

Desi Denzel Washington si Ben Affleck nu au jucat impreuna intr-un film, cei doi au mai bine de o jumatate de secol de roluri principale la activ si cate doua premii Oscar fiecare. Sunt nume foarte respectate in joc, iar pentru cineva atat de realizat ca Affleck sa faca laude groase unui alt actor este destul de important.

in ciuda faptului ca Ben Affleck si Denzel Washington nu au impartit inca ecranul, au foarte multe lucruri in comun unul cu celalalt. Am acoperit deja cat de epice sunt carierele lor actoricesti, dar amandoi au devenit, de asemenea, oarecum venerabili si in alte domenii ale industriei cinematografice. Atat Washington, cat si Affleck au trecut in lumea regizorala, Washington lansand recent A Journal for Jordan iar Affleck are cateva titluri pregatite pentru viitor, printre titlurile pe care le are deja in palmaresul sau de regizor numarandu-se Argo, The Town si Gone Baby Gone.

Ben Affleck, la fel ca Denzel Washington, este cunoscut pentru talentul sau actoricesc, dar are si o lunga istorie in sala de scenarii si mai multe credite de regie in palmares. De fapt, ambele Oscaruri ale lui Affleck sunt pentru filme la care a avut un rol mai important, in timp ce Oscarurile lui Washington sunt ambele pentru cel mai bun actor. Succesul imens al lui Washington ca actor principal ar putea fi ceea ce il face atat de diferit ca regizor, iar el pare sa se afle intr-un moment al carierei sale in care este mai pretentios in ceea ce priveste rolurile de actor. Poate ca este chiar aproape de a se retrage cu totul din actorie.

Sa joci rolul principal ar putea fi o sarcina dificila, dar Denzel Washington, precum si Ben Affleck, au aratat ca sunt mai mult decat pregatiti pentru asta. Totusi, dupa ani de zile in care si-au asumat aceasta pozitie, ar putea fi timpul sa vedem mai des vedetele intr-un alt rol. Daca aveti nevoie de o reimprospatare a prezentei epice a lui Washington pe ecran, exista o multime de filme ale sale disponibile pentru streaming, fie ca aveti un abonament la Netflix, fie ca aveti unul la HBO Max si la alti streameri.

Similar Posts