Batman primeste un teaser cu tema Razbunarea

Batman primeste un teaser cu tema Razbunarea, un nou trailer in timpul NBA All Star Game

Un promo pentru meciul NBA All-Star din aceasta seara a fost piratat de Riddler! Un nou teaser de pe contul de Twitter al NBA on TNT dezvaluie, de asemenea, ca va exista un nou trailer in timpul meciului All-Star din aceasta seara. in acest teaser pentru The Batman, ceea ce la inceput pare a fi un teaser pentru meciul NBA All-Star pe ecranele din afara stadionului se strica cand ecranul incepe sa se intrerupa si sa dezvaluie cuvintele „demascati adevarul”, intercalate cu imagini cu infractiuni inainte de a dezvalui semnul de intrebare verde caracteristic Enigmaticii. Comentatorul isi da seama ca semnalul liliacului straluceste deasupra stadionului atunci cand Batman insusi sare pe acoperis. Apoi, teaserul este in centrul atentiei.

Teaserul in sine se concentreaza pe linia fina dintre omul Bruce Wayne si razbunarea personificata, Batman, Alfred, interpretat de Andy Serkis, remarcand: „Devii o adevarata celebritate”. Teaserul prezinta, de asemenea, imagini proeminente cu Batman-ul lui Robert Pattinson, Catwoman-ul lui Zoe Kravitz si Pinguinul lui Colin Farrell. De asemenea, il vedem putin si pe Riddler al lui Paul Dano, mascat cu bandaje si provocand haos. Comisarul Gordon, interpretat de Jeffrey Wright, spune: „Oh, tipul asta e hilar”, probabil vorbind despre Riddler. Catwoman pare, de asemenea, sa se apropie de Batman, incercand sa-si dea seama cine este el sub masca. Ea glumeste: „Esti doar oribil de plin de cicatrici?”, dar raspunsul serios al lui Pattinson, „da”, sugereaza niste cicatrici emotionale mai profunde pe care filmul le-ar putea aborda.

Tweetul de la NBA pe TNT a dezvaluit, de asemenea, ca va exista un nou trailer care va fi difuzat in premiera in aceasta seara, in timpul NBA All-Star Game. Avand in vedere accentul pus pe teaser, noul trailer va arata, speram, mai mult din Riddler-ul lui Dano si interactiunile acestuia cu Batman. Regizorul Matt Reeves a discutat anterior despre motivul pentru care a dorit ca Riddler sa fie primul sau personaj negativ din Batman, fiind interesat de „o poveste care sa se aplece asupra laturii de detectiv a lui Batman”. Enigmaticul a fost potrivirea perfecta. Avem un indiciu al puzzle-urilor si ghicitorilor pe care Riddler le lasa pentru ca Batman sa le descopere in film, precum si cateva imagini cu ceea ce ar putea fi o lupta culminanta intre ei.

Regizat de Reeves, scenariul este semnat de Peter Craig si Reeves. in film joaca Pattinson in rolul lui Bruce Wayne/Batman, Kravitz in rolul Selinei Kyle/Catwoman, Dano in rolul lui Edward Nashton/Riddler, Wright in rolul lui James Gordon si John Turturro in rolul lui Carmine Falcone.

Batman ajunge in cinematografe in exclusivitate pe 4 martie. Noul trailer va avea premiera candva in timpul meciului NBA All-Star de pe TNT din aceasta seara, incepand cu ora 20:00 ET. Vedeti teaserul mai jos:

Batman Live Action Filme de actiune clasate in functie de costum

tinuta lui Batman devine din ce in ce mai buna.

Similar Posts