Batalia pentru Uber il are ca narator pe Quentin Tarantino

Batalia pentru Uber il are ca narator pe Quentin Tarantino

Odata cu premiera filmului Super Pumped: Batalia pentru Uber se indreapta spre noi cu o viteza record, se pare ca echipa de marketing mai da un impuls pentru a se asigura ca suntem cu centura pusa. Deadline anunta ca legendarul regizor Quentin Tarantino a fost ales pentru a povesti primul sezon al serialului, la doar cateva zile dupa ce s-a anuntat ca serialul antologic va fi reinnoit pentru un al doilea sezon.

Ceea ce se va desfasura in cele din urma ca un serial antologic, primul sezon al Super Pumped va urmari ascensiunea Uber in drumul sau spre varf si pe directorul general care nu a reusit sa tina totul laolalta. Pornind de la cartea omonima a lui Mike Isaac, care a ajuns pe primul loc in topurile de specialitate, serialul se va concentra pe evenimentele interioare si exterioare din spatele tanarului antreprenor al companiei de transport in comun, Travis Kalanick (Joseph Gordon-Levitt). Blocat in felul sau de a fi, cu o atitudine necrutatoare in ceea ce priveste obtinerea a ceea ce isi doreste, Kalanick a zburlit nenumarate pene in drumul sau spre varf, atat de mult incat, in cele din urma, a fost inlaturat de la locul sau de putere de catre cei din consiliul sau de administratie.

Alaturi de Gordon-Levitt in primul episod al seriei vor juca Kyle Chandler si Uma Thurman, cea din urma lucrand cu proaspatul anuntat Tarantino in nenumarate proiecte, de la Pulp Fiction pana la (o parte din) Kill Bill franciza Bill Kill. in serial vor mai aparea Babak Tafti, Mousa Hussein Kraish si Elizabeth Shue.

Creat de Brian Koppelman si David Levien, care ne-au adus si serialul Billions, Super Pumped: The Battle for Uber promite sa fie la fel de exagerat, cu dialoguri bine gandite si progresie a intrigii. Alaturi de Koppelman si Levien, Beth Schacter va fi scenarist, producator executiv si showruner al proiectului. Paul Schiff, Stephen Schiff si Allyce Ozarsk sunt, de asemenea, producatori executivi, iar autorul original, Isaac, este producator co-executiv.

Recunoscut in intreaga lume pentru talentul sau in cinematografie, Tarantino este unul dintre cele mai mari nume din domeniu. Pana in prezent, a luat acasa doua premii Oscar, pe langa mai multe nominalizari la Oscar, trei premii Globurile de Aur, trei premii Critics’ Choice, doua premii BAFTA si nenumarate alte distinctii. Cunoscut mai ales pentru activitatea sa in spatele camerei de filmat ca regizor, cu cateva aparitii in fata obiectivului, vocea lui Tarantino a fost, de asemenea, prezentata intr-o mana de piese proprii, inclusiv Once Upon a Time in… Hollywood si The Hateful Eight.

Faptul ca a aruncat numele lui Tarantino in ring in ultimul moment este o miscare geniala din partea productiei. Ca si cum primul sezon al noului serial nu ar fi avut suficienta putere de vedeta in spate, acest lucru va creste cu siguranta abonamentele la Showtime intr-un mod major. Asigura-te ca ti-l iei pe al tau inainte de Super Pumped: The Battle for Uber ajunge in retea pe 27 februarie.

‘Super Pumped: The Battle for Uber’ Trailer il prezinta pe Joseph Gordon-Levitt in rolul directorului general al aplicatiei revolutionare

Care este pretul succesului?

Similar Posts