Bargirl si prietenii zambitori Sezonul 2 reinnoit la Adult Swim

Bargirl si prietenii zambitori Sezonul 2 reinnoit la Adult Swim

Adult Swim a reinnoit doua seriale preferate de fani pentru sezoanele doi. Comediile animate Birdgirl si Smiling Friends au primit noi comenzi de sezoane pentru anul viitor. Ambele seriale sunt originale pentru Adult Swim, care a devenit unul dintre cele mai populare blocuri de programe de pe Cartoon Network, datorita sortimentului sau de emisiuni animate pentru adulti, precum Rick si Morty, Venture Bros, si Aqua Teen Hunger Force.

Ambele emisiuni au debutat anul trecut in cadrul retelei. Birdgirl, cu Paget Brewster in rolul titular, este un spin-off al unui alt serial foarte iubit de la Adult Swim Harvey Birdman, avocat. Birdgirl o urmareste pe Judy Ken Sebben (Brewster) in timp ce preia compania tatalui ei defunct, Sebben & Sebben Worldwide, o firma de avocatura in serialul original, insa in aceasta iteratie pare a fi mai degraba o companie de tehnologie fara sens. Pe langa indatoririle de CEO, Judy trebuie sa isi echilibreze si viata de luptatoare nocturna impotriva criminalitatii, Birdgirl.

Brewster a initiat acest rol in serialul din 2001 ca personaj recurent. Din echipa de colegi de munca si de lupta impotriva criminalitatii a lui Judy fac parte Rob Delaney, Kether Donohue, John Doman, Negin Farsad, Tony Hale si River L. Ramirez. Potrivit Adult Swim, in cel de-al doilea sezon, Judy si echipa vor aborda etica in corporatiile moderne, cultura de anulare, moda sanatatii si o multime de greseli din care nu vor reusi sa invete. Uneori este vorba despre a crea noi probleme inainte de a le putea rezolva pe cele vechi, potrivit acestei gasti. Primul sezon a continut 6 episoade care au avut premiera saptamanal in serile de duminica incepand cu 4 aprilie 2021.

Desi nu a fost anuntata o fereastra de lansare pentru Smiling Friends, fanii lui Birdgirl se pot astepta sa o vada pe supereroina inaripata candva in aceasta vara. intrucat Adult Swim are obiceiul de a prezenta in premiera emisiuni originale in serile de duminica, este probabil ca aceste emisiuni sa nu fie difuzate in acelasi timp sau sa debuteze in intervale orare relativ apropiate. Ambele Birdgirl si Smiling Friends sunt disponibile pentru streaming pe HBO Max.

Trailerul „Winning Time: The Rise of the Lakers Dynasty” ii prezinta pe John C. Reilly, Jason Clarke si Adrien Brody in noul serial despre baschet

Faceti cunostinta cu numele infame din spatele echipei.

Similar Posts