Atlanta se va incheia cu sezonul 4 pe FX

Atlanta se va incheia cu sezonul 4 pe FX

Serialul de succes al lui Donald Glover de la FX Atlanta se incheie dupa cel de-al patrulea sezon. Vestea a fost anuntata de seful FX, John Landgraf, care a declarat ca „cel de-al patrulea si ultimul sezon [al Atlanta] este programat sa debuteze in aceeasi maniera in aceasta toamna”. stiam de ceva vreme ca sezoanele al treilea si al patrulea ale serialului au fost filmate unul dupa altul, dar pana acum nu ni se oferise decat o data de lansare pentru cel de-al treilea sezon. Asadar, desi Landgraf a dat vestea trista ca serialul se va incheia, cel putin stim ca sezonul 4 din Atlanta va veni cat mai curand.

Landgraf a adaugat, de asemenea, ca „noul sezon este tot ceea ce v-ati asteptat de la Atlanta, adica sa va asteptati la ceva neasteptat. Stati pe spate si bucurati-va de calatorie.” Este destul de bine spus, deoarece Glover ne-a dus intr-o calatorie nebuna prin primele doua sezoane ale serialului. Povestea ii urmareste pe Earnest „Earn” Marks (Glover), care a renuntat la facultate si este manager muzical, pe rapperul Paper Boi (Brian Tyree Henry) si echipa lor, Van (Zazie Beetz) si Darius (LaKeith Stanfield), in timp ce navigheaza pe scena rap din Atlanta. Se preconizeaza ca sezonul al treilea va duce echipa in Europa, in timp ce Paper Boi incearca sa devina mai mult decat un succes singular.

Desi nu stim inca niciun detaliu despre intriga sezonului 3 din Atlanta, Beetz a impartasit cateva cuvinte cu Collider in timp ce isi promova filmul Netflix The Harder They Fall, spunand:

„As spune ca sezonul 3 este o revenire foarte, foarte amuzanta si grozava „cu pumn”. Sunt foarte entuziasmata ca oamenii sa o vada. Am fost foarte entuziasmata sa il filmez si m-am distrat foarte mult facand aceste doua sezoane. Cea mai mare parte este in conserva, asa ca este gata, va fi difuzat la un moment dat. Nu mai este un nor nebulos.”

Pe langa faptul ca a creat si joaca in Atlanta, Glover are si rolul de producator executiv. Printre ceilalti producatori executivi se numara fratele lui Glover, Stephen Glover, Paul Simms, Dianne McGunigle si Hiro Murai. FX Productions produce.

Sezonul 3 din Atlanta va avea premiera la FX pe 24 martie. Sezonul 4 este acum programat sa debuteze in toamna acestui an.

Trailerul teaser al sezonului 3 din ‘Atlanta’ prezinta o excursie europeana

Pentru informarea dumneavoastra, aceste produse il sperie pe Paper Boi.

Similar Posts