Arnold Schwarzenegger ii aduce un omagiu regizorului Ivan Reitman de la "Politist de gradinita" dupa moartea acestuia

Arnold Schwarzenegger ii aduce un omagiu regizorului Ivan Reitman de la „Politist de gradinita” dupa moartea acestuia

Moartea lui Ivan Reitman i-a zguduit pe multi de la Hollywood, in conditiile in care cineastul sarbatorise de curand Ghostbusters‘ revenit in prim plan datorita Ghostbusters: Afterlife‘s, care a avut succes. A murit in mod neasteptat la varsta de 75 de ani. Dupa aflarea vestii devastatoare, au inceput sa curga omagii, vedetele si regizorii de film povestind intamplari in care au lucrat cu sau l-au cunoscut pe Reitman. Printre acestea se numara Politist de gradinita Arnold Schwarzenegger. Cei doi au lucrat impreuna la mai multe comedii in anii 1980 si 1990, asa ca era corect ca Schwarzenegger sa aiba ocazia de a-si aminti si de a-l plange pe cineast.

Ivan Reitman a regizat Terminator joaca in comedii clasice precum Politist la gradinita si Twins. Arnold Schwarzenegger a fost devastat de pierderea prietenului sau drag si colaborator frecvent, el scriind o nota sincera pentru a-si exprima condoleantele. El a intrat pe Twitter pentru a spune lumii ce fel de om a fost Reitman:

in viata, a fost am mensch – un tata si sot minunat, un prieten fantastic, o fiinta umana minunata. A fost bun, generos, inteligent ca naiba si a fost intotdeauna acolo pentru tine.

Se pare ca Gemeni actorul a avut sansa de a fi martorul omului din spatele comediilor clasice de-a lungul anilor de colaborare. Arnold Schwarzenegger a continuat sa cante la Stripes laudele regizorului de la Stripes, acesta amintindu-si ca Ivan Reitman l-a ajutat sa depaseasca genul de actiune si sa se apuce de comedii:

Daca il cunosteai, Ivan avea un mod de a se face parte din povestea ta, si cu siguranta a scris o parte din povestea mea. ii voi fi mereu recunoscator pentru ca a riscat cu acest erou austriac de actiune intr-o comedie, intr-o perioada in care studiourile voiau ca eu sa ma concentrez doar pe gasirea de noi modalitati de a ucide baieti rai, de a arunca in aer lucruri si de a arata niste muschi. stiam ca pot sa reusesc in comedie, dar aveam nevoie ca altcineva sa stie asta pentru ca acest lucru sa devina realitate. De aceea Ivan a fost un regizor si un prieten grozav: putea vedea ceva in tine pe care altii nu-l vedeau si te putea ajuta sa le arati restului lumii.

Lucrul cu Ivan Reitman l-a ajutat pe Arnold Schwarzenegger sa arate la Hollywood ca era mai mult decat o simpla vedeta de actiune musculoasa. La acea vreme, colaboratorii frecventi lucrau la filmul Twins continuarea filmului Twins Triplets cu Danny DeVito si fratele de mult timp pierdut Tracy Morgan. Aparent distrus de veste, Schwarzenegger a avut un moment de luciditate cand a vorbit despre efectul pe care Reitman l-a avut asupra altora:

Nu-mi vine sa cred ca nu voi mai lucra cu el din nou, ca nu voi mai iesi cu el sau ca nu voi mai sta cu el sau ca nu voi mai vorbi despre viata. Dar stiu, de asemenea, ca Ivan nu a plecat, este inca cu noi. Este aici, in atat de multe pagini din povestea mea. iar daca ati fost vreodata suficient de norocosi sa il intalniti sau doar sa experimentati munca lui, face si el parte din povestea voastra.

Arnold Schwarzenegger are amintirile lui Ivan Reitman sa traiasca cu el, in ciuda faptului ca regizorul nu mai este aici fizic. Pentru a vedea intregul omagiu, inclusiv fotografii cu cei doi barbati, consultati postarea lui Arnold Schwarzenegger de mai jos.

Multumesc pentru tot, Ivan. Declaratia mea completa: pic.twitter.com/lEBmGB9eueFebruary 14, 2022

Vezi mai multe

Postarea induiosatoare a lui Arnold Schwarzenegger a fost doar cea mai recenta postare care il plateste pe regretatul Meatballs regizor. Multe vedete din Ghostbusters inclusiv Ernie Hudson si Carrie Coon, au postat omagii emotionante pentru Reitman. Regizorii Todd Phillips, Phil Lord si Paul Feig (cel din urma a regizat in 2016 filmul iesit din continuitate Ghostbusters care nu a fost inclusa in box setul francizei) au vorbit despre cat de mult i-a sprijinit in cariera lor de regizori.

Avand in vedere cat de important si de influent a fost Ivan Reitman, cu siguranta vor aparea mai multe omagii online. Impactul sau nu va fi uitat prea curand.

Similar Posts