Ar mai lua Kevin Hart in considerare gazduirea premiilor Oscar dupa controversele din trecut? Iata ce spune el

Ar mai lua Kevin Hart in considerare gazduirea premiilor Oscar dupa controversele din trecut? Iata ce spune el

Este din nou sezonul Oscarurilor, ceea ce inseamna ca multi se uita peste nominalizarile din 2022 si speculeaza asupra vedetelor care ar putea aduce statuile de aur foarte cautate. Bineinteles, exista si intrebarea cine ar putea prelua fraiele si gazdui evenimentul in acest an. Ceremonia de profil inalt de la Hollywood a ramas fara unul in ultimii ani, dar, inainte ca pozitia sa fie pusa la pastrare, Kevin Hart urma sa preia aceasta sarcina in 2019. Cu toate acestea, controversele l-au determinat pe celebrul comediant sa renunte. Asa ca, acum ca a trecut cativa ani de la incident, ar fi dispus sa faca din nou pasul in fata?

in decembrie 2018, Kevin Hart a fost ales oficial pentru a fi gazda celei de-a 91-a editii a Premiilor Oscar, desi avea sa se retraga cateva zile mai tarziu, dupa ce au fost scoase la iveala comentarii din trecut ale comediantului. Sentimentele, prezente pe retelele de socializare, emanau sentimente homofobe si au atras rapid reactii negative din partea publicului. La momentul respectiv, Hart a recunoscut postarile, spunand ca le-a abordat in trecut si ca de atunci a crescut ca persoana. in cele din urma, premiile Oscar au sfarsit prin a merge mai departe fara o gazda in acel an.

Academia de Arte si stiinte Cinematografice a precizat insa ca cineva va conduce procedurile in 2022. Asa ca este de inteles ca ET a fost curios sa afle daca Jumanji si-ar dori o noua sansa la acest post. Atunci cand a vorbit cu publicatia, actorul nu a fost prea specific, dar se pare ca nu vede acest lucru ca pe o imposibilitate:

Daca va veni vreodata momentul sa ating acea scena, asta ar fi in planul lui Dumnezeu.

Dupa ce Kevin Hart a renuntat initial la functia de gazda, opinia publica a fost variata in privinta deciziei sale, insa multi fani s-au raliat actorului in speranta de a-l ajuta sa recupereze postul. Chiar si Ellen DeGeneres si-a aruncat sprijinul pentru colegul sau de comedie la momentul respectiv. Cu toate acestea, Hart s-a grabit sa dubleze faptul ca nu va mai urca pe scena de la Dolby Theatre in acel an. De asemenea, el a subliniat ca nu a existat niciun fel de ranchiuna intre el si Academie, lucru care pare sa fie inca valabil:

A existat un moment in care a avut sens. Lucrurile s-au intamplat …si cu totii am mers mai departe. … Cred ca Academia si cei care sunt acum in pozitia de a face acest lucru sunt acolo cu un motiv. Asadar, vreau sa-i vad stralucind si triumfand.

in acest an, inca nu este clar cine se va ocupa de microfon atunci cand transmisiunea va fi transmisa in direct. Exista, totusi, cateva nume care se vehiculeaza in acest moment. Unul dintre principalii favoriti este Spider-Man Tom Holland, care si-a exprimat anterior interesul pentru acest post. De asemenea, unii au facut presiuni pentru Numai crime in cladire Steve Martin si Martin Short sa fie gazde. Short ar fi trimis in cele din urma un mesaj obraznic ca raspuns la campanie.

Oricine poate ghici cine va fi gazda premiilor Oscar din acest an – sau daca Academia va reusi sa gaseasca unul. Desi pare clar ca 2022 nu va fi anul lui Kevin Hart, exista cu siguranta o sansa ca acesta sa obtina postul la un moment dat in viitor.

La 94-a editie a Premiilor Academiei va fi difuzata duminica, 27 martie, la ora 20:00 ET/5:00 PT pe ABC.

Similar Posts