Anxietatea COVID a influentat performanta vedetelor Batman Catwoman

Anxietatea COVID a influentat performanta vedetelor Batman Catwoman

Productia tumultuoasa a The Batman pe fondul pandemiei de coronavirus a ajuns sa influenteze modul in care Zoe Kravitz a abordat personajul Selina Kyle / Catwoman in drama curajoasa a supereroului.

in timp ce filmul a inceput sa fie filmat in ianuarie 2020, in Leavesden, Anglia, acesta a fost oprit rapid in luna martie a aceluiasi an, impreuna cu multe alte productii din intreaga lume, atunci cand furtunoasa boala COVID-19 a afectat pentru prima data lumea.

Apoi, in septembrie 2020, productia a fost din nou filmata, dar actorul Batman Robert Pattinson a contractat rapid virusul la scurt timp dupa aceea, oprind din nou productia filmului.

Kravitz a spus ca atunci cand a avut loc a doua oprire, a fost greu pentru ea si Pattinson sa se intalneasca in afara platoului de filmare, asa ca cei doi au depins de scenariu, de indrumarea regizorului Matt Reeves si de chimia lor organica pentru a face scantei in fata obiectivului, a declarat ea pentru Entertainment Weekly.

Procesul epuizant de realizare a filmului, de la una la alta, apoi de la una la alta, pe o perioada atat de lunga, a facut-o sa fie gata sa spuna adio urechilor de pisica in momentul in care productia s-a incheiat, spunand: „Singuratatea si rutina au fost foarte grele”.

Dar Kravitz a spus ca izolarea si teama de nesiguranta viitorului, pe care multi oameni din intreaga lume o experimentau la acea vreme, au sfarsit prin a contribui la interpretarea personajului de catre actor.

„stiu ca toti am fost in izolare si a fost intens pentru toata lumea, dar eu eram departe de casa si complet izolat din cauza COVID si pentru ca nu voiam sa ma imbolnavesc de dragul filmului… A fost foarte interesant sa spun o poveste despre un oras aflat in agitatie in timp ce lumea era asa cum era sau cum este acum. A facut aproape mai usor sa te conectezi cu personajele si sa intelegi cat de mari sunt mizele.”

The Batman ajunge in cinematografe pe 4 martie.

Similar Posts