Star Trek 4 va incepe filmarile la sfarsitul anului 2022

Anuntul Star Trek 4 a surprins atat distributia, cat si fanii

in luna februarie au fost anuntate o sumedenie de proiecte noi de catre Paramount, studioul intentionand sa consolideze oferta Paramount+, platforma sa exclusiva de streaming. Unul dintre titlurile anuntate a fost un al treilea sequel din seria rebootata Star Trek a patra pelicula in total, cu toate vedetele asociate revenind la rolurile lor. „Suntem incantati sa spunem ca lucram din greu la un nou Star Trek film care va fi filmat pana la sfarsitul anului si care va avea in distributie distributia noastra originala”, a declarat producatorul J.J. Abrams.

Dar The Hollywood Reporter a dezvaluit ca, potrivit surselor sale, vedetele respective – printre care se numara Zachary Quinto, Chris Pine, Simon Pegg, Zoe SaldaГ±a si John Cho – nu au fost deloc informate despre noul episod. Potrivit THR, „majoritatea, daca nu toate echipele pentru principalii actori ai francizei […] nu stiau ca urmeaza un anunt pentru un alt film, cu atat mai putin ca clientii lor vor fi promovati ca parte a afacerii si, cu siguranta, nu ca clientii lor vor filma un film pana la sfarsitul anului. Apropiatii spun ca Pine, care il interpreteaza pe capitanul Kirk, este primul care a intrat in primele negocieri, deoarece el este cheia de bolta a proiectului.”

Mi se pare o miscare ciudata, daca asa stau lucrurile, deoarece, probabil, contractele nu fusesera inca semnate, iar acest lucru ii face pe cei de la studio sa renunte la orice putere de negociere. Acum ca proiectul a fost anuntat cu ansamblul care se va intoarce, exact la asta se vor astepta fanii – ceea ce inseamna ca marii actori, nu in ultimul rand Quinto si Pine, pot cere cifre de top pentru a se intoarce la bordul Enterprise. THR noteaza ca Paramount spera sa inceapa filmarile la noul film in toamna, pentru a respecta data de lansare in cinematografe, anuntata pentru 22 decembrie 2023.

Cu toate acestea, THR raporteaza ca „scenariul este inca in lucru, potrivit unor surse, si nu exista nici un unda verde sau buget stabilit”, sugerand ca exista o fereastra stransa pentru a alinia totul – complicata si mai mult de mica problema a contractelor de performanta. THR subliniaza in continuare ca „bugetul filmului va trebui acum sa tina cont probabil de contractele cu talentele, care ar putea fi supradimensionate”. Deci, care a fost motivatia Paramount de a face anuntul mai devreme, maturand proverbialul covor de sub picioarele celor de la Star Trek‘s? „Cunoscatorii din industrie spun ca Paramount a renuntat la parghiile de negociere pentru a avea o piesa de sah cheie in timp ce curteaza investitorii de pe Wall Street”, spun cei de la THR.

Este un pariu al naibii de mare. Dar sa speram ca o astfel de miscare indrazneata – acolo unde niciun streamer, ati putea spune, nu a mai mers pana acum – da roade pentru Star Trek 4.

Jeri Ryan si Michelle Hurd de la „Picard” despre sezonul 2, sezonul 3 si cum filmeaza in prezent finalul serialului

Ei vorbesc, de asemenea, despre ceea ce fanii ‘Star Trek’ ar fi surprinsi sa afle despre realizarea lui ‘Picard’.

Similar Posts