Anthony Edwards si Mare Winningham fug

Anthony Edwards si Mare Winningham fug, prea batrani pentru nunti

Fotografie realizata de Jemal Countess/Getty Images pentru Fundatia Lucille Lortel

intr-o miscare care rade in fata nuntilor exagerate ale celebritatilor, adorabilul cuplu celebru Anthony Edwards si Mare Winningham au dezvaluit recent ca au fugit in liniste anul trecut.

Edwards si Winningham au fost amandoi vedete in anii 1980, aparand in cateva filme impreuna. S-au casatorit cu alte persoane, au intemeiat familii si apoi au divortat amandoi. in cele din urma, au ajuns in New York City in acelasi timp, potrivit Esquire.

Ajuta si faptul ca nu numai ca arata minunat impreuna, dar sunt si relationabili si racoritor de normali. Actorul a dezvaluit, de asemenea, ca, in loc de o nunta de zile mari, cu toate mainile pe punte, care sa arunce in aer acoperisul, cuplul a preferat o afacere mult mai simpla – doar ei doi „si un vechi prieten care sa oficieze”.

De ce? „Suntem prea batrani pentru a organiza nunti”, a spus Edwards.

„Este pur si simplu spectaculoasa”, a spus Edwards vorbind despre noua sa mireasa.

„Este o cantareata extraordinara si o actrita minunata si este o persoana incredibila”.

Vorbind despre incuviintare, aceasta experienta speciala a fost cea care i-a ajutat pe cei doi sa isi cimenteze sentimentele unul pentru celalalt.

„Am avut parte de plimbari incredibile”, a declarat el la vremea respectiva pentru Fox News.

„Avem o familie care sta la noi cu un copil mic, finul nostru, care are doar 19 luni, asa ca am format acest grup in ultimele cinci saptamani. A fost foarte frumos sa intram in ritmuri diferite si, de asemenea, sa folosim tehnologia asa cum o folosim astazi pentru a ne conecta cu oamenii. incercam sa prioritizam ceea ce este important pentru aceasta viata, cand ne dam seama cat de fragila este atunci cand o pandemie poate sa vina si sa ia atat de multi dintre noi atat de repede.”

Unul dintre cele mai dragute lucruri despre acest cuplu este ca au jucat rolul de indragostiti in filmul din 1988 Miracle Mile, si exista o multime de clipuri cu cuplul care se giugiulesc cand erau tineri.

Similar Posts