Another Life a fost anulat dupa doua sezoane la Netflix

Another Life a fost anulat dupa doua sezoane la Netflix

Dupa un parcurs de doua sezoane pe Netflix, serialul stiintifico-fantastic Another Life, a fost anulat in mod oficial. Anuntand vestea pe Twitter, protagonista Katee Sackoff le-a multumit celor care au urmarit serialul pe parcursul perioadei in care a fost difuzat pe platforma de streaming. De asemenea, ea i-a felicitat si pe ceilalti creativi care completeaza distributia si echipa „pentru ca au muncit mereu atat de mult si au fost pregatiti”. Ea si-a exprimat tristetea cu privire la sfarsitul serialului, scriind ca „si-ar fi dorit” ca povestea sa continue, dar ca nu era „in carti”. in incheiere, actrita a scris: „Love Niko”, referindu-se la personajul ei din Another Lifeastronautul Niko Breckinridge.

Alaturi de Sackoff in drama extraterestra a jucat o distributie dinamica, printre care Justin Chatwin, Samuel Anderson, Blu Hunt, A.J. Rivera, Jake Abel, Alex Ozerov, Alexander Eling, JayR Tinaco, Lina Renna, Selma Blair si Elizabeth Ludlow. Creat de Aaron Martin (Degrassi: The Next Generation), Another Life urmareste reactia Statelor Unite la o aterizare extraterestra. Dupa ce un OZN cu o forma ciudata andocheaza pe Pamant, Erik Wallace (Chatwin), om de stiinta al Comandamentului Interstelar al Statelor Unite, isi pune la incercare abilitatile si incearca sa gaseasca o modalitate de a vorbi cu noua forma de viata. in timp ce Wallace munceste din greu, sotia sa, capitanul Niko Breckinridge (Sackhoff), pleaca la bordul unei nave spatiale numite Salvare, impreuna cu un echipaj de amatori, in speranta de a descoperi secretele care ii inconjoara pe intrusii de pe Pamant si de a gasi planeta lor de origine.

Anuntul de anulare nu vine ca o surpriza totala pentru cei care au auzit sau au citit recenziile critice bazate pe serial. O alta viataeste cotat pe Rotten Tomatoes cu un scor de 69% din partea publicului si doar 6% din partea criticilor. Calificativele sunt atribuite la „un amalgam de omagieri science-fiction” si la o lipsa generala de „scanteie”.

Un nume mare in lumea SF-ului, adaugarea lui Sackoff in distributie a contribuit la cresterea audientei serialului. Cunoscuta mai ales pentru interpretarea locotenentului Kara „Starbuck” Thrace din serialul Battlestar Galactica, adeptii actritei au fost incantati sa o vada pe Sackoff lansandu-se din nou in spatiu. intre O alta viata si rolul ei ca Bo-Katan Kryze in forma live action in Disney+, The Mandalorian, urmand interpretarea ei vocala ca acelasi personaj in serialul de animatie Star Wars: Razboiul clonelor si Star Wars Rebels, adeptii si-au luat doza de Sackoff in lumea interstelara.

Din pacate pentru Sackoff, pentru restul distributiei si pentru fanii din O alta viata, timpul petrecut navigand intre stele, contracarand pericole si descoperind mistere a ajuns la final. Sa speram ca actrita va anunta in curand mai multe proiecte la orizont pe care sa le asteptam cu nerabdare.

Ambele sezoane din Another Life sunt difuzate acum pe Netflix. Consultati postarea lui Sackoff mai jos:

‘Another Life’ Review: Katee Sackhoff se intoarce la SF in serialul Netflix

in cautarea extraterestrilor, noul serial Netflix centrat pe spatiu al lui Katee Sackhoff trece cu vederea vietile personajelor sale umane.

Similar Posts