Anime-ul Razboiul Rohirrim primeste data de lansare

Anime-ul Razboiul Rohirrim primeste data de lansare

Astazi este o zi buna pentru Domnul Inelelor fanilor. Avem ocazia sa vedem noul Stapanul inelelor: Inelele lui Power trailer, iar acum avem o data de lansare pentru noul film anime, The Lord of the Rings: The War of the Rohirrim.

New Line Cinema si Warner Bros. Animation colaboreaza pentru a ne oferi acest vis devenit realitate, iar fanii il pot astepta in cinematografe pe 21 aprilie 2024, dupa cum ne-a impartasit Variety.

Animatia il va urmari pe Helm Hammerhand, regele din Rohan, cu doua secole inainte de evenimentele din The Hobbit. Acesta este momentul in care are loc constructia Helm’s Deep.

in Lord of the Rings: Cele doua turnuri, asistam la Batalia de la Adancul lui Helm, una dintre cele mai memorabile scene de batalie din serie.

Aceasta este batalia cu intrarea maiestuoasa a lui Gandalf pe calul sau alb, Shadowfax. „Regele Theoden este singur”, spune Gandalf, la care Eomer ii raspunde: „Nu singur. Rohirrim!”

Philippa Boyens, Stapanul Inelelor a vorbit cu Variety despre noul anime, impartasind informatii cheie in jurul mult asteptatei lansari.

„Sunt impresionata de talentul creativ care s-a reunit pentru a da viata acestei povesti epice, care bate inima, de la maiestria lui Kenji Kamiyama la o distributie cu adevarat stelara.”

Regizorul Kenji Kamiyama este un regizor japonez, cunoscut pentru activitatea sa in mai multe Ghost in the Shell lungmetraje, Napping Princess, si Edenul din est.

Am aflat, de asemenea, prin intermediul Variety, de la presedintele Warner Bros. Pictures Group, Toby Emmerich, care a declarat ca „The Lord of the Rings au dus capodopera lui Tolkien pe noi culmi cinematografice si au inspirat o generatie.

„Este un dar sa putem revizita Pamantul de Mijloc cu multi dintre aceiasi vizionari creativi si cu talentatul Kenji Kamiyama la carma. Aceasta va fi o reprezentare epica, cum nu a mai vazut publicul pana acum.”

2024 poate fi o perioada lunga de asteptare, dar daca stirile recente sunt un indiciu al maretiei sale, va merita.

Similar Posts