AMC+ Seria Spaghetti Western stabileste data de premiera

AMC+ Seria Spaghetti Western stabileste data de premiera

AMC+ este aproape gata sa aduca pe platforma sa opt zile de carnagiu spaghetti western cu noul serial dramatic That Dirty Black Bag. Cu Dominic Cooper in rolul principal (Preacher, Spy City) in rolul serifului de nezdruncinat si Douglas Booth (The Dirt, Loving Vincent) in rolul unui vanator de capete nemilos, serialul aduce pe streamer, la 10 martie, o abordare puternic stilizata si bine distribuita a genului clasic. inaintea lansarii, AMC+ a lansat un trailer care face ca acest western plin de sange sa para mai degraba un film de groaza.

Acel sac negru si murdar este un serial in opt episoade, centrat pe duelul de opt zile dintre seriful ferm, cu un trecut tulbure, Arthur McCoy, si un vanator de capete prea literal, pe nume Red Bill, care are reputatia de a-si decapita recompensele si de a le transporta capetele in sacul negru si murdar, pentru ca „capul cantareste mai putin decat corpul”. Filmul este prezentat ca o modernizare a clasicului western spaghetti, cu o lupta sangeroasa intre lege si nelegiuitii nemilosi care populeaza Vestul indepartat.

Alaturi de Cooper si Booth, in film joaca Niv Sultan (Tehran), Guido Caprino (The Miracle), Christian Cooke (The Promise, Ordeal By Innocence), Travis Fimmel (Vikings, Raised By Wolves), Aidan Gillen (Game of Thrones, Kin).

Trailerul isi baga degetele de la picioare in genul horror, sugerand o influenta mai intunecata in spatele evenimentelor din oras, precum si salbaticia generala a crimelor lui Red Bill. Conflictul dintre serif si Bill este stabilit in stilul clasic al westernului „pleaca din orasul meu”, dar, pe masura ce locuitorii orasului devin nelinistiti de prezenta lui Bill si a sacului sau cu capete, exista un simbol al ochiului care pare sa fi starnit interesul vanatorului de recompense. Vedem un grup legat de acest simbol care are ceva impotriva serifului, desi totul este invaluit in mister. Oricum ar fi, este clar ca nu exista eroi in aceasta poveste si ca va fi varsat mult sange stilizat.

Geanta neagra si murdara provine de la cineastul italian si laureat al premiilor internationale Mauro Aragoni, impreuna cu co-scenaristii Silvia Ebreul, Marcello Izzo si Fabio Paladini. Aragoni va regiza, de asemenea, alaturi de Brian O’Malley. Pentru a surprinde senzatia de desert crud prezentata pe tot parcursul serialului, acesta a fost filmat in diferite locuri din Italia, Spania si Maroc.

Urmareste trailerul de mai jos pentru a-l vedea pe Red Bill si geanta lui neagra si murdara inainte de premiera serialului pe AMC+, pe 10 martie.

Dominic Cooper da dovada de un stil de viata din anii ’60 in primele imagini din drama de spionaj AMC+ „Spy City

Du-ma in Orasul Spionilor, unde Dominic este Cooper si spionii sunt sireti.

Similar Posts