Alicia Silverstone dezvaluie cum o greseala a dus la o replica memorabila din Clueless

Alicia Silverstone dezvaluie cum o greseala a dus la o replica memorabila din Clueless

Clueless, care a trecut de cea de-a 25-a aniversare in 2020, a ramas unul dintre cele mai iconice filme din anii ’90 care au devenit parte din cultura populara. O mare parte din distributia talentata a filmului inca mai gaseste pepite amuzante din spatele scenei pentru a le impartasi fanilor. Cea mai recenta vine din partea Aliciei Silverstone, care isi aminteste un moment amuzant memorabil din film, pe care l-a adaugat fara sa vrea la monologul ei din clasa.

Alicia Silverstone, care inca mai face reveniri amuzante la cel mai iubit rol al ei, Cher Horowitz, pe TikTok, a impartasit ca initial a incurcat pronuntia unui cuvant din scenariu, dar a functionat in beneficiul filmului. Dupa cum si-a amintit ea:

Ei bine, a fost unul in special, care este, cred ca am spus, „The Haiteeans”. Nu stiam ca este „haitienii” si am continuat sa spun „haitienii” si stiu ca [regizoarea] Amy Heckerling a oprit supervizorul de scenariu, pentru ca toata lumea, cand am facut-o prima data, a alergat sa-mi spuna ca am spus-o gresit.

in scena din partea de sus a filmului in care Alicia Silverstone poarta acea tinuta memorabila in carouri galbene, Cher a fost nu total deranjata cand a spus haitieni incorect, pentru ca nu stia mai bine. Dar chiar acest element al scenei este perfect, pentru ca se potriveste atat de bine cu personajul lui Cher. Personajul vorbeste deseori foarte mult, dar pe masura ce filmul avanseaza, este clar ca nu stie neaparat ce face. Silverstone a continuat in timpul interviului cu Looper cu:

Ea a spus: „Opreste-te” si nu a lasat pe nimeni sa se apropie de mine pentru ca ii placea ca o spun gresit. Asa ca asta a fost.

Alicia Silverstone isi intruchipa clar personajul, iar regizoarea Amy Heckerling a vazut acest lucru si s-a asigurat ca acest lucru ramane in film. Iar acel moment este cu adevarat bine jucat in Clueless. Cu siguranta rad de fiecare data cand urmaresc comedia din anii ’90 cand apare acel moment. La acea vreme, Silverstone era si ea o adolescenta, asa ca, iata.

Clueless este o reimaginare a romanului lui Jane Austen Emma care a dus povestea in epoca moderna de la acea vreme. Acesta a lansat cariera Aliciei Silverstone, care avea sa joace rolul Batgirl in Batman si Robin doar doi ani mai tarziu, alaturi de tone de roluri de-a lungul anilor. Cel mai recent film al lui Silverstone este un film cu rechini numit The Requin despre un cuplu aflat intr-o escapada care se filmeaza blocat intr-o furtuna tropicala, nevoit sa supravietuiasca unor elemente periculoase.

Actrita se intoarce la filmul de liceu pentru Senior Year, o comedie cu Rebel Wilson in rolul principal, despre o femeie de peste 30 de ani (Wilson) care se trezeste dupa un somn de 20 de ani si se intoarce in liceu. Senior Year va fi lansat pe 13 mai 2022. in timp ce asteptam asta, puteti viziona in streaming Clueless cu un abonament HBO Max.

Similar Posts