Alexander SkarsgArd detaliaza perioada epuizanta in care a filmat The Northman

Alexander SkarsgArd detaliaza perioada epuizanta in care a filmat The Northman

The Northman este o epopee vikinga plina de actiune pe care Alexander SkarsgArd o descrie ca fiind o experienta epuizanta.

Filmul este plasat in Islanda la inceputul secolului al X-lea si il urmareste pe printul nordic Amleth (SkarsgArd), care, in tinerete, asista la uciderea tatalui sau de catre unchiul sau. El reuseste sa scape cu viata intacta si jura sa se razbune pentru familia sa si sa isi recupereze pamantul.

intr-un interviu acordat IndieWire, SkarsgArd a descris cat de dificil a fost sa ii dea viata razboinicului viking. „Este absolut [un perfectionist]. Dar este, de asemenea, un geniu”, a spus el despre regizorul Robert Eggers. „The Northman a fost prima data cand am lucrat la ceva atat de meticulos stilizat, si aproape ca trebuia sa il vezi ca pe un dans intre camera si actori, deoarece camera era in continua miscare, la fel ca noi. Daca sincronizarea era usor gresita, atunci trebuia sa o luam de la capat. Niciodata nu am fost mai obosit ca dupa acele sase luni.”

Omul Nordului trailer a aratat cat de violenta va fi povestea. SkarsgArd, care manuieste un topor, a parut convingator in rolul solicitant in timp ce isi croieste drum printre dusmani in misiunea sa plina de sens, iar scenele au avut stilul atmosferic pentru care este cunoscut inovatorul Eggers. Ambele sale filme The Witch (Vrajitoarea) si The Lighthouse au fost laudate pentru executia lor stilistica si se pare ca The Northman va avea, de asemenea, atentia patentata a lui Eggers pentru detalii.

SkarsgArd a vorbit despre o scena deosebit de solicitanta care a trebuit sa fie realizata intr-o singura dubla. „Pentru a filma totul dintr-o singura lovitura inseamna sa faci aceasta dubla de patru minute”, a explicat el, „apoi un cal din fundal se uita in directia gresita si trebuie sa faci totul din nou… Esti atat de epuizat incat iti vine sa plangi. Ai impresia ca in sfarsit ai pus la punct toata coregrafia luptei, dar apoi trebuie sa o iei de la capat, iar si iar si iar. intotdeauna exista ceva in fundal care nu a fost chiar in regula. Reversul medaliei este ca, atunci cand in sfarsit reusesti, te simti ca si cum ai castiga aurul la Jocurile Olimpice.”

Desi nu este pentru prima data cand joaca un rol orientat spre actiune, a fost, evident, cel mai obositor. SkarsgArd a jucat in filmul Tarzan (2016) alaturi de Margot Robbie si a interpretat personajul titular, care invarte vita de vie, si si-a vazut partea lui de sange in serialul HBO True Blood din serialul HBO True Blood.

Cel putin, SkarsgArd va fi inconjurat de talente de prima mana. Ethan Hawke il interpreteaza pe tatal sau nefericit, regele Aurvandil, Nicole Kidman o interpreteaza pe mama lui Amleth, regina GudrГєn, Anya Taylor-Joy o interpreteaza pe Olga, o femeie cu abilitati viclene, iar Willem Dafoe il interpreteaza pe Heimir cel Nebun.

Omul Nordului va ajunge in cinematografe pe 22 aprilie 2022.

Similar Posts