Alexander SkarsgArd despre scenele masive de lupta

Alexander SkarsgArd despre scenele masive de lupta, 4 Min Takes

in pregatirea lansarii din 22 aprilie a epopeii vikinge a lui Robert Eggers, The Northman, Kirsten Dunst, nominalizata la premiul Oscar in 2022, a stat de vorba cu starul filmului respectiv, Alexander SkarsgArd, pentru o discutie exclusiva cu revista Interview. Cei doi au aparut impreuna in filmul dezastru din 2011 al lui Lars Von Trier, aclamat de critici, Melancholia, asa ca interviul a fost un fel de reuniune. Limitandu-se in mare parte la informatii referitoare la The Northman, SkarsgArd si Dunst au discutat despre cinematografia cu o singura camera, scenele de lupta epice si de unde provine povestea filmului. Oportunitatea pentru un actor de a fi intervievat de un alt actor pe care il cunoaste este o experienta foarte speciala si unica, rezultand un interviu foarte patrunzator, in care se pot afla multe despre talentatul SkarsgArd.

Cand a fost intrebat despre The Northman si despre personajul pe care il interpreteaza, SkarsgArd a spus:

„Se bazeaza pe o veche saga numita „Printul Amleth din Iutlanda”, care l-a inspirat pe Shakespeare sa scrie Hamlet. Este vorba despre un barbat care isi razbuna moartea tatalui sau. Totul incepe pe o insula din Atlanticul de Nord. Personajul meu este tanarul print al acelui regat. Cand tatal sau este ucis de unchiul sau, el reuseste sa fuga de pe insula. Iar unchiul crede ca tanarul print este mort.”

El a continuat sa vorbeasca despre colaborarea cu Eggers’, spunand: „Am lucrat cu Eggers:

„A fost cel mai distractiv. imi doream sa spun o poveste despre vikingi intr-un mod care sa mi se para amuzant si mare. Lucrand cu Robert Eggers, fiecare detaliu trebuie sa fie 100 la suta perfect. Fiecare cusatura de pe o tunica. Evident, acest lucru este dificil atunci cand spui o poveste care are loc acum o mie de ani. Trebuie sa-ti iei unele libertati creative.”

Cand a fost intrebat despre dragostea lui Eggers pentru cadrele lungi, SkarsgArd a spus:

„in The Northman, sunt scene de lupta lungi si intense, cu 40 de cascadori si cai si 200 de figuranti. Pentru a filma totul dintr-o singura lovitura inseamna ca faci aceasta dubla de patru minute, iar apoi un cal din adancul fundalului se uita in directia gresita si trebuie sa faci totul din nou…”.

SkarsgArd este cel mai bine cunoscut ca personajul principal din filmul din 2016 Legenda lui Tarzan, Perry Wright in Big Little Lies, si Eric Northman in True Blood. in plus fata de The Northman, SkarsgArd urmeaza sa apara in filmul horror-misterios al lui Brandon Cronenberg Infinity Pool alaturi de Mia Goth. El a avut, de asemenea, un rol recurent ca Lukas Matsson in ultimul sezon al serialului HBO Succession. SkarsgArd este fiul legendarului actor Stellan SkarsgArd si fratele lui It Bill SkarsgArd. Pe deasupra lui SkarsgArd, Omul Nordului ii are in distributie pe Nicole Kidman, Claes Bang, Anya Taylor-Joy, Ethan Hawke, Björk si Willem Dafoe.

Regizorul Eggers este cunoscut pentru filmele sale horror care sfideaza genurile, The Witch si The Lighthouse, cu The Northman servind drept primul sau proiect ca regizor care nu este direct un film de groaza.

Omul Nordului ajunge in cinematografe pe 22 aprilie 2022.

Robert Eggers despre „The Northman”, despre faptul ca a facut-o cat mai precisa, despre rolul Anyei Taylor-Joy, despre durata de executie si despre prezenta lui BjГ¶rk in film

El vorbeste, de asemenea, despre modul in care a lucrat cu directorul de imagine Jarin Blaschke la plasarea camerei de filmat si despre ratingul R.

Similar Posts