Afisul lui Sonic the Hedgehog 2 arata intreaga distributie pregatita de lupta

Afisul lui Sonic the Hedgehog 2 arata intreaga distributie pregatita de lupta

Sezonul cinematografic 2022 incepe in sfarsit sa se intensifice, iar unul dintre cele mai asteptate filme ale anului este Sonic the Hedgehog 2, bazat pe franciza clasica de jocuri video cu acelasi nume. Continuarea se apropie cu pasi repezi si, cu mai putin de doua luni pana la lansarea din aprilie, Paramount a lansat un nou poster pentru a promova filmul.

Afisul foarte colorat prezinta intreaga distributie, care ii include pe Sonic al lui Ben Schwartz, Tails al lui Colleen O’Shaughnessey, Knuckles al lui Idris Elba, Tom al lui James Marsden (alias Donut Lord) si Maddie al lui Tika Sumpter. Asupra tuturor acestora planeaza maleficul Jim Carrey, dr. Robotnik, cu mustata gigantica si toate cele, care vrea sa se razbune pe Sonic dupa ce a fost invins in primul film. in general, acesta este un poster centrat pe inele foarte asemanator cu posterul principal al primului film in ceea ce priveste designul sau, si chiar il are pe Dr. Robotnik in aceeasi pozitie in partea de sus, dar acesta este un design mult mai colorat care prezinta batalia dintre Sonic si Knuckles. Albastrul si rosul impart posterul chiar la mijloc, iar in partea de jos ii vedem pe Sonic si Knuckles pe cale sa se ciocneasca cu Chaos Emerald intre ei.

Afisul contine, de asemenea, o privire mai mica a faimosului avion al lui Tails si ceea ce pare a fi un fel de ruina care trage in sus un fascicul verde de lumina, probabil energia Chaos, spre cer, ambele lucruri pe care fanii le-au observat in trailerele anterioare pentru film.

Iar cu imaginea ruinelor antice din fundal, posterul emana o vibratie aproape similara cu cea a lui Indiana Jones, cu comedia caracteristica primului film presarata pe tot parcursul acestuia. Primul film, care a fost ultimul mare film de studio care a iesit inainte de pandemia din 2020, a fost un mare succes pentru Paramount, si a incantat atat publicul, cat si criticii deopotriva cu tonul sau absurd de caraghios, cu personajele si cu cantitatea surprinzatoare de inima. Acest sequel pare sa fie mai mult de acelasi lucru si, cu introducerea personajelor preferate de fani, precum Knuckles si Tails. sau Robotnik al lui Carrey devenind si mai nebun, aceasta va fi o aventura nebuna de nebunie.

Sonic the Hedgehog 2 este regizat de Jeff Fowler si se intrece exclusiv in cinematografe pe 8 aprilie. Vedeti noul poster mai jos:

Kate McKinnon se alatura filmului „Barbie” live-action al lui Margot Robbie

Lumea lui Barbie continua sa creasca.

Similar Posts