Afisul Downton Abbey 2 arata distributia care se pregateste sa plece intr-o aventura

Afisul Downton Abbey 2 arata distributia care se pregateste sa plece intr-o aventura

Familia Crawley s-a intors in acest nou poster lansat de Focus Features. Cu o zi inainte de noul trailer, posterul prezinta familia si personalul din aristocratica gospodarie britanica. O continuare a filmului din 2019 Downton Abbey, si o continuare a serialului cu acelasi nume, Downton Abbey: O noua era, va cuprinde o mare parte din distributia originala in aceasta noua aventura.

Afisul vine ca o usurare pentru fanii care asteapta cu disperare premiera filmului. Programat initial pentru Craciun 2021 si apoi pentru martie 2022, filmul este unul dintre multele care au devenit victime ale intarzierilor. Acesta este rezultatul faptului ca studiourile si cinematografele au observat cresterea si descresterea variantelor de Coronavirus si au dat dovada de prudenta inainte de a prezenta un film publicului. in prezent, filmul urmeaza sa debuteze in Marea Britanie in cursul lunii aprilie 2022, cu o luna inainte de premiera din SUA.

Actiunea se desfasoara in Anglia post-evidentiana, Downton Abbey: O noua era va continua povestea familiei Crawley si a servitorilor lor casnici, care au fost in centrul dramei de televiziune care a rulat intre 2010 si 2015. Pe parcursul celor sase sezoane, serialul a abordat o multitudine de evenimente istorice, printre care scufundarea Titanicului, Razboiul de independenta irlandez, epidemia de gripa spaniola si ascensiunea clasei muncitoare in societatea britanica. A obtinut in total douazeci si sapte de premii Primetime Emmy in timpul difuzarii sale si a castigat un Glob de Aur pentru cea mai buna miniserie sau cel mai bun film de televiziune.

in 2019 a avut loc intoarcerea indragitelor personaje in filmul lor Downton Abbey in care a revenit si scriitorul original si creatorul serialului, Julien Fellowes. Fellowes este din nou scenarist pentru Downton Abbey: O noua era, regizat de Simon Curtis, care il inlocuieste pe regizorul primului film, Michael Engler. Conform trailerului teaser lansat anterior, Downton Abbey: O noua era va duce familia intr-o excursie in Franta, unde va deslusi trecutul misterios al matriarhului familiei, Violet Crawley (interpretata de Maggie Smith), careia un barbat necunoscut i-a lasat o vila.

Alaturi de Smith, din distributie vor face parte Hugh Bonneville, Elizabeth McGovern, Michelle Dockery, Laura Carmichael, Penelope Wilton, Allen Leech, Joanne Froggatt, Brendan Coyle, Sophie McShera, Lesley Nicol, Jim Carter, Tuppence Middleton, Imelda Staunton, Phyllis Logan, Robert James-Collier, Kevin Doyle si Harry Hadden-Paton. Continuarea va avea, de asemenea, personaje noi interpretate de Hugh Dancy, Laura Haddock, Nathalie Baye si Dominic West.

Downton Abbey: O noua era va avea premiera in Marea Britanie pe 19 aprilie, in timp ce publicul american va trebui sa astepte pana pe 20 mai. Puteti vedea mai jos noul poster al filmului:

Noul trailer al filmului „Doctor Strange in the Multiverse of Madness” este plin de pericole interdimensionale si voci misterioase

Toata magia din lume s-ar putea sa nu fie suficienta de data aceasta.

Similar Posts