Adevaratul motiv al lui Kevin Smith pentru a-l tine pe Jason Mewes departe de Jersey Girl implica un mandat de arestare

Adevaratul motiv al lui Kevin Smith pentru a-l tine pe Jason Mewes departe de Jersey Girl implica un mandat de arestare

Cand vine vorba de filme pe care spectatorii adora sa le urasca, Jersey Girl se afla pe aceasta lista. Desigur, filmul a aparut intr-un moment in care mass-media era suprasaturata de stirile despre relatia dintre Jennifer Lopez si Ben Affleck, care a fost brutala pentru cuplu la prima editie. A servit ca un punct scazut in cariera lui Affleck si a regizorului Kevin Smith, deoarece Smith o dorea pe Eliza Dushku pentru rolul lui J. Lo. Dar a marcat un alt punct de jos pentru Rebootul lui Jay si Silent Bob‘s Jason Mewes, deoarece a fost vorba de un mandat de arestare.

Mewes a fost intervievat in cadrul podcastului Steve-O’s Wild Ride, unde a facut o dezvaluire surprinzatoare. Bineinteles ca Clerks starul nu a aparut in comedia din 2004. El si Smith fusesera atasati pana atunci cu mai multe filme la activ. Dar Jason Mewes nu a aparut in Jersey Girl deoarece se confrunta cu probleme legale. Actorul a explicat de ce Kevin Smith l-a impiedicat pe Mewes sa fie in film.

in primul rand, a fost ceva de genul: ‘Vreau sa te faci bine, altfel nu mai poti sta prin casa. si, nu poti face urmatorul film’. Trebuia sa joc in Jersey Girl, dar nu am putut juca in el. Nu a fost atat de mult ca Kevin a spus: „Nu te bag in film 100% pentru ca te-ai incurcat si esti intr-un loc rau”. A fost mai degraba ceva de genul: „Ai un mandat de arestare, iar noi filmam in Philadelphia sau Pittsburgh”, sau oriunde au filmat, iar tu ai putea fi arestat si atunci va trebui sa oprim filmul.

Kevin Smith a avut dreptate sa il impiedice pe Jason Mewes sa joace in film. in calitate de Mallrats star mentionat, arestarea sa ar fi dus la oprirea productiei timp de cateva zile. Aceasta ar fi putut duce la un posibil efect de domino, inclusiv probleme de sincronizare, de programare si pierderi de bani. in plus, Jason Mewes ar fi fost o povara, deoarece dependenta sa a pus stapanire pe viata sa. in acel moment, nu era de incredere, iar Smith trebuia sa-i arate putina dragoste dura.

in ciuda faptului ca nu a primit un rol in Jersey Girl, Mewes a dezvaluit ca Smith l-a sprijinit in timpul luptei sale cu abuzul de substante, mergand chiar pana la a-l baga la dezintoxicare in mai multe randuri. Dar in jurul datei comediei din 2004, cei doi prieteni de lunga durata s-au distantat. Jason Mewes a sfarsit prin a se preda pentru incalcarea eliberarii conditionate in legatura cu acuzatiile anterioare legate de droguri. El a continuat sa se lupte cu dependenta sa pana cand, in cele din urma, s-a lasat de bautura in 2010. Dupa cum a mentionat in interviul sau, actorul-comediant si-a mentinut abstinenta timp de un deceniu.

De atunci, Mewes si Kevin Smith si-au continuat prietenia si parteneriatul cinematografic, asa cum s-a vazut in filmul lui Smith Clerks 3 fotografia de pe platoul de filmare dintre cei doi barbati. Fanii vor vedea dinamica lui Jason Mewes si a lui Smith in plin efect au cand a Clerks 2 sequel va fi lansat in 2022. Acesta va fi unul dintre nenumaratele filme viitoare pe care spectatorii abia asteapta sa le vada in acest an.

Similar Posts