Adam Sandler joaca in Hustle

Adam Sandler joaca in Hustle, o drama de baschet de pe Netflix

Daca sunteti in cautarea uneia dintre acele drame sportive inspirate, cu un sportiv invins, trailerul pentru filmul lui Netflix Hustle pare sa promita exact asta, si cu alegerea neasteptata a distributiei lui Adam Sandler intr-unul dintre rolurile principale.

Totusi, Sandler nu joaca rolul unui atlet in devenire vedeta, ci in schimb portretizeaza un scouter de baschet cu probleme de noroc care descopera in strainatate un jucator unic in viata cu un trecut zbuciumat. Iscoadele isi asuma sarcina de a-l aduce inapoi in SUA pe acest jucator fenomenal, interpretat de jucatorul spaniol profesionist de baschet Juancho Hernangome, care face parte in prezent din echipa Utah Jazz a National Basketball Association.

Pelicula este produsa de Sandler si de LeBron James, jucator al echipei Laker din Los Angeles, care a mai intrat in industria cinematografica, jucand in filmul de anul trecut Space Jam: O noua mostenire.

Scouterul de baschet si noul sau recrut lucreaza impotriva sortii, deoarece personajul lui Sandler il curteaza pe noul jucator fara aprobarea echipei. Ei vor avea o singura sansa sa demonstreze ca au ceea ce le trebuie pentru a reusi in liga mare din State, ca parte a unei echipe oficiale din NBA.

Filmul arata ca un film sportiv clasic de tip „rags-to-riches”, in genul lui Rocky dar pe teren in loc de ring. in plus, se mandreste cu o distributie impresionanta, printre care Robert Duvall, Queen Latifah si Ben Foster.

Avand in vedere ca Hernangome, in viata reala, a trecut de la a juca baschet profesionist in Spania inainte de a fi recrutat in SUA ca jucator, se pare ca exista cel putin un strop de inspiratie biografica si in film.

si cu excelenta turnura dramatica a lui Sandler in recenta drama a rasturnarii de situatie. Uncut Gems, poate ca actorul in mod normal comic ar putea continua aceasta linie cu acest film.

Hustle ajunge pe Netflix pe 10 iunie.

Similar Posts